Super Stars

De gokkast Super Stars van JPM komt uit 1989 met MPS techniek. Superstars is voor de Nederlandse markt ontworpen met 3 rollen. De fruitautomaat heeft conventionele fruitsymbolen overdrukt met stersymbolen.

SPELBESCHRIJVING:

DE GAMBLE FEATURE

Elke fruitwin combinatie weergegeven middels de wintabellen op de rollenruit, kan doorgegokt worden d.m.v.dubbel of niets max. 200. Met uitzondering van de 2 punten win deze moet men altijd gokken. Het gokken gebeurt door middel van 4 kaarten, 2 rode en 2 zwarte welke geschud worden. Speler kan zelf selecteren of deze op rood of zwart gokt, dit kan hij bepalen door de gamble knop te bedienen als de gewenste kleur verlicht is. Als de gamble knop bediend is, wordt een rode of zwarte kaart getoond, afhankelijk van de gekozen kleur, verdubbeld de win of heeft men verloren. Elke win kan uiteraard ook genomen worden middels “nemen knop, gewonnen punten worden dan overgezet van winmeter naar puntenmeter.

SUPERSTARS SPEL

De speler speelt nu voor de wins welke op de topruit vermeld staan. Elk spel kost 4 punten. Men speelt op 27 winlijnen.

MYSTERIE FEATURE

In het benedenspel; Met 2 of 3 jpm symbolen op de winlijn wordt de speler een mysterie win aangeboden tussen 4 en 200 punten. In het bovenspel; Met 3 jpm symbolen criss cross in de ruit, wordt de speler een mysterie win aangeboden tussen 8 en 200 punten.

SUPERSTARS FEATURE (uitsluitend in het bovenspel)

Met 3 stersymbolen criss cross in de ruit, wordt automatisch de starmeter + superstarmeter uitgekeerd. Dit is samen altijd 200 punten.

HOLD FEATURE

De hold is alleen beschikbaar in het normale spel (1 credit/spel). De machine is tevens voorzien van een autohold, een gekozen hold kan hersteld worden middels de herstel knop.

Specificaties

Datum toelating: 08/09/1989
Merkteken volgnummer 0238
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter