Super Streak

De gokkast Super Streak is een 6 rollen machine van JPM uit 2005 met pluto techniek. De Super Streak heeft een onderspel met double or nothing gamble. Verder is er een bovenspel met inzet 5 op 27 winlijnen + super streak feature. Het Electra kabinet heeft een front opening met 2 uitneembare compact hoppers met SR5 muntproever. Deze Super Streak is een artikel 12 horeca machine.

Spelbeschrijving:

De Super Streak is een 6 rollen machine voor de Nederlandse markt. De speler heeft de keuze uit 3 basisspellen en in het bovenspel kan de speler kiezen uit inzet 5 en 10. Het boven spel is ook direct toegankelijk via het 0-1 spel.

Basisspel
Het onderspel wordt gepeeld op de 3 onderste rollen, prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel. Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden door de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter door de Start / Sparen knop.

Gamble
Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets doormiddel van de gamnble knop. Prijzen kunnen gedubbeld worden tot een maximum van 200 punten.

No lose stake 5
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies=1). Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

No lose stake 10
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies=1). Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

Stake 5
Het inzet 5 spel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen. Alle prijzen worden op 27 winlijnen gegeven. Er zijn 3 actieve meters nodig om het bovenspel te spelen. Het maximale aantal actieve meters is 50. Gewonnen prijzen worden automatisch bijgeschreven naar de totaal win meter. Indien deze boven de 200 punten komt worden de overige punten direct uitbetaald. Na de uitbetaling kan de speler gewoon verder spelen. Het is niet mogelijk om punten van de totaal win meter te verplaatsen naar de creditmeter.

Op stake 5 heeft de speler kans op het super streak feature
Op stake 10 heeft de speler kans op het super streak feature

Uitleg Super Streak Feature
Op de boven rollen zijn overliggende silver en “S” goud symbolen. Wanneer deze criss cross verschijnen worden de reserve meter of de spin meter random verhoogt. Op inzet 5 zal bij 3 overliggende silver symbolen de reserve of spin meter worden verhoogt. Op inzet 10 zal zowel bij de overliggende silver symbolen als bij de “S” goud symbolen de reserve of de spin meter worden verhoogt.

Het Super Streak feature wordt actief indien de super streak symbolen criss cross verschijnen. De rollen gaan nu naar winnende fruitsymbool combinaties draaien voor het aantal spins in de spin meter. B.V. is spin meter 3, dan krijgt de speler 3 x een fruitsymbool prijs op de boven rollen. Als de Spin meter op nul komt, dan verschuift de waarde van de reserve meter naar de spin meter en de reserve meter begint met de waarde 1.

Specificaties

Datum toelating: 18/08/2005
Merkteken volgnummer 0670
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter