Supreme

Supreme is een gokkast van bellfruit die alleen uitgebracht is voor de gokhallen. De Supreme is een fruitmachine uit 2004 in het BFM2000 kabinet met Scorpion 4 techniek.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn op de 3 onder rollen. Het Supreme symbool wint criss cross een mystery prijs. Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP of MUNT knoppen.
De Clubmeter toont het totaal van de potten. Het Clubspel wordt op de bovenrollen gespeeld. Inzet 5 (fruitspel) : 5 winlijnen op rollen 1, 2 en 3. Men kan tevens het BAR-7 spel spelen door de BAR en / of 7 knop in te drukken (inzet 2 per keuze). (Alleen in combinatie met het fruitclubspel). Gewonnen punten worden direkt in de aktieve potten bijgeteld. Deze kunnen worden gebruikt voor het verder spelen van Clubspellen, of genomen naar de Puntenmeter door de
hoogste pot te innen.

De Clubmeter wordt maximaal 1000. Bij overschrijding, worden er één of meerdere meters geïnd zodat de Clubmeter kleiner dan 1000 wordt.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 06/02/2004
Merkteken volgnummer 0656
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

1 Reactie op “Supreme”

 1. Peter Dijkens schreef:

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb deze kast overgenomen van een vriend. Hij staat op vrij spel, dus kan ook gewoon spelen. Alles werkt. Maar graag zou ik de handleiding in bezit krijgen. Ik heb nu geen idee hoe en wat ik kan met deze kast.

  Bij voorbaat dank,

  Met vriendelijke groet,

  Peter

Laat een reactie achter