Sweet16

De Sweet16 gokkast van Barcrest is een gewilde fruitmachine in verschillende kabinetten. Zo is er een horeca en een hallen uitvoering. Te zien in genesis kabinet maar ook in Horizon en zelfs als meerspeler. De Sweet 16 heeft een 1/0 spel, een kaartspel en een bovenspel. Met het bekende 1/0 spel kunnen punten overgezet worden naar de Totaal meter, om van daaruit het vervolgspel te spelen.
Nieuw is het zogenaamde kaartspel. Je zet 1 credit in, start het spel en indien je een hogere kaart hebt als de bank, win je 2 punten. Je kan deze punten innen of overzetten naar de Totaalmeter, om van daaruit het vervolgspel te spelen. Bij gelijk blijft de inzet staan en indien de bank een hogere kaart heeft, wint de bank.
Het vervolgspel van de Sweet 16 kan gespeeld worden op 3 verschillende inzetten:
– Inzet 5 op 4 winlijnen (3 rollen met elk 4 symbolen in zicht). De maximale win is 200 punten.
– Inzet 10 op 8 winlijnen (4 rollen met elk 4 symbolen in zicht). De maximale win is 400 punten.
– Inzet 20 op 16 winlijnen (4 rollen met elk 4 symbolen in zicht). De maximale win is 800 punten.
De Sweet 16 gebruikt in het vervolgspel 10 meters en een Totaal meter. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Indien een meter op 200 punten komt, wordt de meter automatisch geïnd. Indien de TOTAAL meter boven de 1000 punten komt (bij de Horeca versie 200 punten), zullen 1 of meerdere meters geïnd worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 25/07/2003
Merkteken volgnummer 0638
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter