Technoreel

De Technoreel gokkast is een fruitmachine van Barcrest uit 1994 met 3 rollen en een extra 4e rol als dobbelsteen. Deze fruitkast heeft ook een leuk feature spel.

TECHNO REEL Spelbeschrijving:

Dit spel heeft vier rollen in het basisspel en drie rollen in het subspel. De speler kan gewonnen punten inzetten, sparen, gokken of innen.

Het basisspel heeft een standaard prijzenschema. De basis-rollenset bestaat uit drie rollen met fruitsymbolen en een rol met dobbelsteen symbolen. De dobbelsteen symbolen worden gebruikt als “feature entry” en het stappen in het feature spel. Indien de zes dobbelsteen symbolen op de beneden glasplaat verlicht zijn wordt het feature spel actief. De dobbelsteen rol draait bij elke start of het feature spel actief is of niet. Na elke start stapt de speler het door de dobbelsteen rol aangegeven aantal symbolen vooruit op de feature triangle.

Komt de speler op het “Stop” symbool dan is het feature spel niet meer actief echter de waarde in het display blijft staan. Valt er een prijs op de rollen dan eindigt het feature spel en de waarde in het feature display valt ook weg. De speler kan, bij actieve feature, ten alle tijden de op het feature display aanwezige punten innen door op “Neem Feature” te drukken.

Gewonnen punten kunnen in de overeenkomstige meters gespaard worden. De speler kan tot een maximum van vijf gelijke waardes (Max 1000) uit zo’n meter in de “Supermeter” zetten om het subspel te spelen. Via de “Kop/combineer” knop kan de speler waardes uit een meter combineren tot een hogere waarde. Via de “Munt/Selecteer” knop kan de speler selecteren uit welke meter hij punten via de “Naar Supermeter” knop op de “Supermeter” wil zetten.

Het subspel wordt gespeeld op drie rollen met vijf winlijnen. Elke winlijn kost vier punten van de supermeter. De machine zal steeds met het maximaal mogelijk aantal winlijnen spelen. Het Techno symbool is “WILD” dit wil zeggen dat het Techno symbool voor elk symbool telt.

Specificaties

Datum toelating: 15/08/1994
Merkteken volgnummer 0628
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter