The Big Match

De gokkast The Big Match van Bellfruit gaat uiteraard over voetbal. Speel The Big Match met vele features zoals penalty, goal, scheidsrechter en meer.

SPELBESCHRIJVING THE BIG MATCH SCORPION I

Basisspel
Het spel bestaat uit 3 rollen en een feature-rol.. Fruitsymbolen op winlijn geven prijs. Tevens geeft een speciaal symbool KRIS KRAS een prijs en KRIS-KRAS-KROS een mystery prijs. De feature-rol vult het feature, waarbij symbolen in lijn prijs geven.

Prijzen kunnen:
– worden opgenomen.
– worden overgebracht naar de winbank om later in het clubspel te worden ingezet.
– worden gegokt met behulp van de gamble ladder. worden overgebracht naar de clubmeter.

Winbank
In de winbank kunnen alle prijzen (tot 64 punten) 6x gespaard worden. Hiervan kunnen 5 gelijke prijzen samen overgebracht worden naar de clubmeter waar deze dan gelijktijdig afgespeeld worden. De prijzen in de winbank kunnen gecombineerd worden naar hogere prijzen. De 6e prijs in de winbank wordt met de volgende gelijke prijs gecombineerd tot een hogere prijs.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld met naar keuze inzet 4 of 8 per spel. Symbolen geven kris-kras-kros prijs. De maximale waarde van de clubmeter is het aantal ingezette prijzen x200 punten, met als maximum 1000 punten.

Feature
Wanneer tijdens het clubspel KRIS-KRAS-KROS 3 voetbalsymbolen verschijnen wordt het feature gestart. Tijdens het feature bepaalt de feature-rol hoeveel stappen en in welke richting de “bal” op het veld wordt verplaatst.

Na het 2e doelpunt van ORANJE heeft de speler de keuze om te stoppen. of door te spelen. Als er na het 2e doelpunt van Oranje wordt doorgespeeld kost dat een inzet van 4 punten. Doorspelen na elk volgend doelpunt van Oranje betekent ook een inzet van 4 punten.

Na een doelpunt van ORANJE worden punten uit de “Goalmeter” geteld bij de clubmeter en gaat de “Goalmeter” naar 20 punten. Na een doelpunt van WIT gaat de “Goalmeter” terug naar 20 punten. Bij het begin van het feature en na elk doelpunt is het startpunt de positie op de middenstip, de AFTRAP.

Specificaties

Datum toelating: 24/08/1995
Merkteken volgnummer 0690
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter