The Club

De gokkast The Club van Elam is een fruitmachine van Elam zelf, als antwoord op boycot van bellfruit naar Elam, i.v.m. distributie issue. The Club kwam in 2000 op de markt (TK 0942) en met de euro was er een release voor de horeca (TH 0536) en de gokhallen (TS 0535). Techniek is Pluto 5 en kabinet is Elam 2000.

Door middel van de “Kies Spel” knop kan gekozen worden voor een van de twee opties: basisrollen met inzet 1 of 1/4 spel.

Rollenspel
Het basisrollen spel bestaat uit 3 standaard rollen met fruitsymbolen en een zgn. “kris-Kras” symbool dat een mystery prijs geeft.
Alle gewonnen prijzen in het basisspel kunnen:
· naar de clubmeter worden overgezet middels de “Start” knop.
· worden geplaatst in de winbank middels de “Naar winbank” knop.
· worden uitbetaald middels de “Uitbetalen” knop.
· worden gegokt via de “Kop / Munt gamble”.
· een 200 punten prijs wordt direct uitbetaald.

1/4 spel
Druk op start, en er volgt een automatische gok tussen 1 en 4 met 99,99% kans op 1 en 0,01% kans op 4. Deze prijs kan:
· naar de clubmeter gebracht worden middels de “Start” knop.
· opgenomen worden middels de “Naar winbank” knop. Hierna wordt de prijs aangeboden aan de automatische gok. Deze gokt de waarde tussen 0 en 5
. worden uitbetaald middels de “Uitbetalen” knop. Hierna wordt de prijs aangeboden aan de automatische gok. Deze gokt de waarde tussen 0 en 5.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel. Indien in de clubmeter voldoende punten staan, kan een clubspel gestart worden.
De inzet per clubspel is 4 punten. Bepaalde symbolen geven kris-kras (en kris-kras-kros) een prijs of een mystery-prijs.
Een aantal symbolen geeft alleen op de centrale winlijn prijs. Elke prijs wordt weergegeven in het alfanumeriek display, waarna deze prijs wordt bijgeteld in de clubmeter.

Tijdens het clubspel kan de clubmeter een maximale waarde bereiken van 200 punten.
Komt de clubmeter boven de 200 punten, dan wordt de inhoudt van één of meer submeters automatisch naar de winbank gezet.
Bij het opnemen van een submeter, welke niet deelbaar is door 0, volgt er een automatische gok. In het clubspel worden geen “hold-games” aangeboden.

Specificaties

Datum toelating: 11/12/2001
Merkteken volgnummer 0536
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter