The Hit

The Hit is een gokkast van barcrest uit 1992 met de bekende fruitladder in het bovenspel. In het topspel kan worden ingezet met maximaal 16 credits waarbij dan alle 4 de rollen zullen draaien. Alle prijzen tellen kris kras.

THE HIT

Spelbeschrijving:

Dit spel heeft 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het subspel. De speler kan zijn gewonnen punten in een van de 3 winpuntenspelen inzetten, gokken of innen.
Kiest de speler er voor om het 4, 8 of 16-winpuntenspel te spelen, dar zal hij voor de bovenste 4 rollen “criss-cross” prijzen ter beschikking hebben. Tijdens het 4-winpuntenspel zijn er op de rol D, E en F “criss cross” prijzen ter beschikking, tijdens het 8-winpuntenspel zijn er evens op de rol E, F en G “criss-cross” prijzen. En tijdens het 16-winpuntenspel zijn er tevens op rol D, E en G en op rol D, F en G criss-cross” prijzen ter beschikking.

Tijdens het spelen van het basisspel is er afwisselend 1 van de 3 ladderfeatures aktief. Hierbij worden fruitsymbolen van de winlijn in een bepaalde volgorde overgebracht naar de aktieve fruitladder. Indien de speler het (de) bovenste gedeelte (n) van de ladder(s) bereikt heeft krijgt hij de mogelijkheid geboden om zijn tot zover gevulde fruitladder(s) in te wisselen tegen een bepaald aantal winpunten. De speler kan de fruitladder(s) echter ook laten staan om te proberen met een volgend spel een stapje hoger te komen. Hoe hoger de speler de fruitladder(s) gevuld heeft, hoe hoger de tegen waarde in winpunten van de ladderpositie(s). Echter, de aktieve ladder dooft bij een win van de rollen.

Als extra mogelijkheid heeft de machine een intelligente gok. Deze staat voor het constant automatisch berekenen van voor gokken beschikbaar te stellen punten. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om iedere win door te gokken tot precies 200.

De parkeermeter biedt de speler de mogelijkheid om winpunten aan de kant te zetten om ze later weer te nemen. Ook is het mogelijk alle geparkeerde winpunten achter elkaar in te zetten in bijvoorbeeld het x15 winpuntenspel.
Er kunnen maximaal 99 winsten geparkeerd worden met een totaal aantal winpunten van maximaal 1000.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 06/02/1992
Merkteken volgnummer 0427
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

8 Reacties op “The Hit”

 1. admin schreef:

  Mooie kast!

 2. admin schreef:

  Ik ook!

 3. admin schreef:

  wellicht kun je mij ff mailen op info apestaart fruitman.nl
  Ik hoorde van Johan dat je ook een liefhebber bent dus laten we ff via mail kletsen.

  Mvg

 4. Dub schreef:

  Geniale kast ,17 wask speel hem nog wel online briljant alle aspecten zijn leuk zowel rechts de hitmeter als het standaard gokken waarbij je omhoog & omlaag klimt ,maar ook met boven spelen word je geenzins teleurgesteld en kan hij lekker lopen!

 5. jan schreef:

  goede dag.ik heb deze kast voor leen recreatieruimte op een minicamping gekocht. Is er een mogelijkheid om deze vrij te laten spelen zonder munt inworp?

Laat een reactie achter