Top Action

Na het ongetwijfeld succes van de Top Deck, heeft BARCREST in 1988 op dezelfde lijn de TOP ACTION ontworpen. Hierin zijn alle goede features van de Top Deck terug te vinden, plus nog enkele gegarandeerde succesvolle nieuwe features. LIJN DUBBEL – Als dit feature verlicht is, kan de speler zelf bepalen of hij de gewonnen lijn dubbel neemt of bewaart voor later.

ACTION BANK – Een krachtig feature dat de speler blijft boeien. Als de Action Bank via het Feature-Spel eenmaal geopend is, blijft deze feature voortdurend prijzen aanbieden en dooft pas nadat de speler zelf besluit om een prijs hiervan te nemen.

Ook de TOP ACTION bezit uiteraard de vertrouwde MPU-4 unit. Je had de keuze tussen het standaard model in houtkleur en wit, een casino model in houtkleur en wit en een wand model in wit.

De TOP ACTION is een snelle 3-roller met een spannend feature-spel, dat de speler blijft boeien en uitdagen. Zo zijn als krachtige nieuwe features op te noemen:

ACTION BANK, LIJN DUBBEL, WINLIJNEN (die tussentijds opneembaar zijn) en een nieuwe entree naar het feature-spel.
Ook de succesvolle SUPER GOK en HERHAAL KANS zijn in de TOP ACTION vertegenwoordigd.

Spelbeschrijving:

Het featurespel wordt gespeeld als de sterren 1 t/m 5 achtereenvolgens op de winlijn zijn geweest. De buitenste feature-ring gaat dan ronddraaien. Door te drukken op de START/STOP knop stopt een bepaald feature.
ROOD: De volgende rode pijl wordt verlicht met 50% kans om de volgende rode pijl te verlichten. Als de lijn vol is heeft men 20 punten gewonnen. Tussentijds kan men 4 of
8 punten opnemen, echter alleen als men het pijlenspel gespeeld heeft.
ZILVER: De volgende zilver pijl wordt verlicht met 50% kans om de volgende zilver pijl te verlichten. Als de lijn vol is heeft men 50 punten gewonnen. Tussentijds kan men 10
of 20 punten opnemen, echter alleen als men het pijlenspel gespeeld heeft.
GOUD: De volgende goud pijl wordt verlicht met 50% kans om de volgende goud pijl te verlichten. Als de lijn vol is heeft men 100 punten gewonnen. Tussentijds kan men 20
of 40 punten opnemen, echter alleen als men het pijlenspel gespeeld heeft.
EXTRA: Geeft extra’s (indien mogelijk) bij een eventueel volgend feature. Indien EXTRA 3x achter elkaar valt dan wint men 200 punten.
POT PLUS: Telt 4 punten bij de POT op.
KLIM: Een prijs van 4 punten wordt op de gokladder gegeven. Men krijgt steeds 50% kans om naar de volgende waarde te klimmen.
HERHAAL KANS: Geeft geen, één of meerdere Herhaal Kansen als er een prijs op de winlijn valt. De speler kan zelf bepalen wanneer de Herhaal Kans wordt ingezet. De maximum prijs
waarbij inzetten mogelijk is, is 100 punten.
HOGER: De speler gaat nu verder in het binnenste feature cirkel.
20: De speler wint 20 punten.
SUPER WIN: De rollen draaien naar een prijs met steeds 50% kans op een volgende prijs.
POT WIN: De speler wint de inhoud van de POT.
LAGER: De speler gaat terug naar de buitenste feature cirkel.
ACTION BANK OPEN: Action Bank gaat nu tijdens het normale spel steeds een prijs aanbieden. Deze kan men opnemen indien op de winlijn het symbool “NEEM ACTION” valt.
DUBBEL: De rood-, zilver- of goudlijn prijzen kunnen dubbel genomen worden door na het innen weer op innen te drukken, of als men dubbel wilt bewaren voor later, op
START/STOP te drukken voor de enkelvoudige prijs.
STOP ’N FEATURE: Als dit lampje oplicht kan men zelf een feature stoppen.

Specificaties

Datum toelating: 07/03/1988
Merkteken volgnummer 0136
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: , ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter