Top Game

De Top Game is een gokkast van JPM uit 1997. De Top Game is er in 2 kabinetten, het Cabinet 95 en als casino-model.

Spelbeschrijving
Deze machine bestaat uit één rolrenset en drie spellen, namelijk :
– 1/O spel,
– inzet l,
– inzet 5,

De spelen “1/0-spel” en “inzet “1” kunnen-worden geselecteerd met de knop, waar op de tekst “Select Basisspel” staat’ Het inzet 5 spel heeft een bijbehorende knop, maar dit spel kan alleen
gekozen worden indien de spaarbanken 4 of meer punten bezitten.

0-1 spel: Bij dit spel wordt 1 credit ingezet,deze credit wordt tussen 0 en 1 gegambled met een kans van 99,9% op 1.

Inzet 1: Het onderspel wordt gespeeld op 3 rollen elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden horizontaal en diagonaal, alle wins worden automatisch naar de spaarbanken geschreven.

Inzet 5: Kan gespeeld worden wanneer er een 1/0-spel gewonnen is. Wins gelden horizontaal en diagonaal. Wins worden evenredig naar inzet over de spaarbanken verdeeld. Wanneer een spaarbank 200 punten bevat dan worden deze punten automatisch naar de winbank geschreven. Hierna worden alle punten op de winbank boven de 2600 automatisch naar de credits geschreven. De punten van de winbank kunnen met de knop “NEEM WINBANK” in stappen van 4 naar de credits geschreven worden. Met de knop “NEEM WIN” komen de punten van de laagste spaarbank naar de credits. Indien deze genomen bank punten bezit die kunnen worden uitbetaald, dan worden deze punten automatisch tot een uitbetaalbaar bedrag gegambled.

Specificaties

Datum toelating: 12/12/1997
Merkteken volgnummer 0837
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter