Top Poker

De Top Poker gokkast is een fruitmachine van Bellfruit uit 1992. In de bovenruit bevind zich een video monitor met het poker spel.

ORGINELE SPELBESCHRIJVING TOP POKER:

Basisspel:
Fruitsymbolen op winlijn geven prijs. Een speciaal symbool geeft kris-kras een mystery-prijs. Bepaalde fruitsymbolen op de winlijn stappen (in volgorde) bovendien een fruitladder op.
Indien de fruitladder vol is, wordt een prijs aangeboden van (bv.) 4 punten. Deze punten kan de speler opnemen of laten staan. (Bij opname wordt het een prijs, welke dezelfde mogelijkheden heeft als een prijs rechtstreeks op de rollen).
Laat de speler de punten staan, dan kan hij de fruitladder opnieuw vullen, hetgeen zal leiden tot de volgende prijs in de ladder. Elke prijs in het basisspel dooft echter zowel de fruitladder als de inhoud van de onneembare ladderprijs.

(N.B. Zolang er geen prijs is gevallen, kan de speler de ladderprijs altijd opnemen, waarbij een eventueel gedeeltelijk gevulde fruitladder gedoofd wordt).

Alle prijzen kunnen:
1. Worden opgenomen
2. worden gegokt ( kop/munt- 50% )
3. worden overgebracht naar de winbank voor het spelen van vervolgspellen (Clubspel). Een winteller geeft het aantal opgespaarde prijzen aan.
Om een vervolgspel te kunnen spelen moet een prijs uit de winbank overgebracht worden naar de clubmeter.

Clubspel:

Zodra er punten in de Clubmeter staan kunnen er Clubspellen gespeeld worden. Het Clubspel is een pokerspel met pokercombinaties als prijscombinatie.
Het spel wordt gespeeld met behulp van een monitor. Er zijn inzetmogelijkheden van 2, 4, 8 en 16: elke inzet heeft een eigen prijstabel.
De speler krijgt 5 kaarten waarvan hij elk volgend spel een aantal kaarten vast kan houden totdat er een prijs beschikbaar is. Deze prijs kan hij opnemen of laten staan om een betere combinatie te krijgen.
Hold vervalt als er voor een hogere inzet wordt gekozen.

De maximale waarde van de Clubmeter is 200. De Clubmeter kan op elk moment afzonderlijk (in zijn geheel) worden opgenomen. Het Clubspel kan afgebroken worden, om het in een later stadium voort te zetten.

Inzetmogelijkheden 2, 4, 8 en 16. Bij elke inzet hoort een eigen prijstabel. In het Clubspel wordt elk spel waarin geen prijs beschikbaar is, hold aangeboden.
Het is dus mogelijk vast te houden totdat er een prijs valt. Zodra een hogere inzet gekozen wordt, vervalt hold. Een symbool geeft een mystery win.

Specificaties

Datum toelating: 05/10/1992
Merkteken volgnummer 0487
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter