Top Run

De Top Run is een gokkast van Eurocoin uit 1990 in het barcrest 87 kabinet. De Top Run heeft MPU 4 techniek met Hypergok feature.

Spelbeschrijving:
Een prijs kan men via de herstel/INNEN knop naar de winbank of naar de creditsmeter overzetten. Prijzen t/m 100 punten gaan naar de Winbank. Prijzen groter dan 100 punten gaan naar de creditsmeter. In de Winbank kan men gewonnen prijzen sparen. Hiermee kan men in een later stadium een Supergok (Hypergok) doen. De winbank kan geheel of in gedeelten van 4 credits opgenomen worden door te drukken op “NEEM WINBANK” knop.

INZET NAAR TOP RUN SPEL
Wanneer men in het Basis spel een rollenprijs heeft gewonnen, dan kan men deze in het Top Run spel inzetten. Het Top Run spel kent geen hold. Nu speelt men op twee winpanelen. Het linkerpaneel is een paneel met criss-cross prijzen. Het rechterpaneel geeft prijzen aan die op de winlijn moeten vallen. Elk Top Run spel kost 4 punten.

Men kan maximaal 200 punten winnen in het Top Run spel. De speler kan een Mystery (Top Run) prijs krijgen wanneer een kers van rol 2 of rol 3 op de winlijn valt.

Specificaties

Datum toelating: 03/05/1990
Merkteken volgnummer 0282
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

4 Reacties op “Top Run”

 1. Peter schreef:

  Was leuk de hypergok. Je kon tot van 2 tot 196 inzetten voor een gok. Was 200 of 0. De helft van je inzet was de winkans.

 2. Peter schreef:

  Was een ombouw van top deck of top action.
  De hypergok was leuk. Je kon alles tussen de 4 en 200 gokken tussen 0 of 200. DE helft van je inzet was het % winkans. Heb deze gehad prive en in explotatie.

 3. Marco schreef:

  Top Run was een opvolger van de eerdere Power Run (MUST cabinet).
  Het spel was identiek alleen miste het het bonusspelletje waarbij je een Powerrun kon krijgen.

 4. Remko P. schreef:

  Echt een super leuke gokkast, vooral met de mystery (Top Run met die kersjes) in het boven spel! Liep direct door naar de 100 of 200 punten! Hier zouden ze een nieuwe versie van kunnen maken, maar dan een 1000 punter 😉

Laat een reactie achter