Top Speed

De gokkast Top Speed van Eurocoin uit 1997 is uitgebracht in maar liefst 3 kabinetten. Te weten de BFM90, De EU92 en EU93 kabinet. Zo kun je zien dat Top Speed een knaller van een fruitmachine was.

Spelbeschrijving:

BASIS SPEL
Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. Gewonnen punten worden op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:

1. Prijs opnemen door op INNEN te drukken. De prijs gaat naar de Creditmeter.
2. Inzetten in de één van de 10 potten (automatisch in de pot met de laagste waarde).

200/1 SPEL
Het 200/1 spel wordt verplicht gespeeld bij iedere bovenspel. Kort indrukken van START speelt alleen het 200/1 spel. Wanneer START langer wordt ingedrukt, wordt er automatisch (bij voldoende punten in de Supermeter) een vervolgspel gespeeld.

VERVOLGSPEL
Het vervolgspel kan op 2 manieren gespeeld worden;

START:
1 punt komt uit het 200/1 spel, 4 punten uit de potten. Winst wordt overeenkomstig de inzet uit de potten verdeeld over de potten.

TOPSPEED:
Deze knop wordt aktief bij minimaal 9 punten op de Supermeter. le druk: 1 punt komt uit het 200/1 spel, 4 punten uit de potten. Winst wordt overeenkomstig de inzet uit de potten verdeeld over de potten. 2e druk: 5 punten komen uit de potten. Winst wordt overeenkomstig de inzet uit de potten verdeeld over de potten.

WINBANK
Na een (auto)collect van de potten worden de punten in de winbank bewaard. Wordt de Winbank groter dan 3000, dan gaan alle punten erboven naar de creditmeter.

Specificaties

Datum toelating: 29/12/1997
Merkteken volgnummer 0838
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: , ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter