Tower of Power

De Tower of Power is een gokkast van Elam uit 2000 (TK0993) voor de horeca en 2001 voor de gokhallen. De Tower of Power was Euro voorbereid en voorzien van pluto5 techniek en azkoyen hoppers.

Spelbeschrijving
Door middel van de “Kies Spel” knop kan gekozen worden voor de volgende spel mogelijkheden:
1) Basisrollen inzet 1
2) ¼ spel, clubspel inzet 5
3) ¼ spel, clubspel inzet 10
4) ¼ spel, clubspel inzet 20

Basisspel
Het basisrollen spel wordt op de onderste drie rollen gespeeld. Prijzen worden gegeven voor combinaties op winlijn of door een zgn. “kris-kras” symbool dat een mystery prijs geeft.
Alle gewonnen prijzen in het basisspel kunnen:
• naar de clubmeter worden overgezet middels de “Start” knop.
• worden geplaatst in de winbank middels de “Herstellen/Neem Win” knop.
• een 200 punten prijs wordt rechtstreeks in de winbank geplaatst.

1/4 spel
Druk op start, en er volgt een automatische gok tussen 1 en 4 met 99,99% kans op 1 en 0,01% kans op 4. Deze prijs kan:
• naar de clubmeter gebracht worden middels de “Start” knop.
• opgenomen worden middels de “Herstellen/Neem Win” knop. Hierna wordt de prijs aangeboden aan de automatische gok. Deze gokt de waarde tussen 0 en 5.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op maximaal 5 rollen. Indien er in de clubmeter voldoende punten staan en er aan het minimaal aantal actieve meters wordt voldaan, kan er een clubspel gestart worden. De inzet per clubspel is 5, 10 of 20 punten. De rollen 1,2,3 zijn actief bij inzet 5 en rollen 1,2,3,4 zijn actief bij inzet 10 of 20. Prijzen kunnen gewonnen worden volgens zgn. Kris-Kras combinaties op de rollen 1 t/m 4. Op inzet 5, 10, 20 worden er respectievelijk 1, 2, 5, subspelen gespeeld. De maximale prijs per subspel is 200 punten. De rollencombinatie en het feature-spel, geven het totaal weer van de subspelen.

Tower feature
Het Tower feature is actief bij inzet 20. Indien er vier “Tower”-symbolen inzicht verschijnen, wordt het feature geactiveerd. De Tower zal oplopen vanaf 40 naar een maximum van 1000 punten. De laatst verlichte positie, binnen de Tower, presenteert de gewonnen prijs.

Specificaties

Datum toelating: 13/12/2001
Merkteken volgnummer 0538
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter