Turbo 1000

De Turbo1000 is een gokkast van Eurocoin met turbo-gok en later verboden omdat het een piekmachine betrof. Wij hebben de manual van de Turbo 1000!

Wie heeft er beter fotomateriaal en wie heeft een foto van het merkteken, want wij weten niet wanneer deze kast op de markt kwam.

1.1. BASIS SPEL

Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. De JOKER symbolen geven criss-cross een mysterie prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:
1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs opnemen door op INNEN te drukken.
3. Inzetten op één van de 5 SUPERMETERS.

1.2. CRISS-CROSS SPEL

Indien de X-en alle drie rood of alle drie geel gekleurd zijn, worden alle prijzen criss-cross gegeven. De panelen doven bij een prijs.

1.3. VERVOLG SPEL

Men kan punten sparen op 5 Supermeters. De Supertotaalmeter geeft het totaal van de 5 Supermeters weer. Daar er op iedere Supermeter maximaal 200 punten kunnen, kan de Super totaalmeter op maximaal 1000 komen.

Bij inzet 5, worden 5 punten van de Supertotaalmeter afgeteld. Deze punten worden ook van de Supermeters afgeteld, maar verdeeld over het aantal aktieve meters. Dus bij 5 aktieve Supermeters (max.1000) wordt er van iedere Supermeter 1 punt afgeteld. Bij het spelen met 3 aktieve Supermeters (max.600) worden er van 2 meters 2 punten en van 1 meter 1 punt afgeteld. Dit gebeurt automatisch en zodanig dat van de hoogste meter de meeste punten worden afgeteld. Een prijs wordt evenredig aan de inzet bij de Supermeter(s) geteld. (Een aktieve meter is een meter waar punten op staan. Deze doen altijd automatisch mee).

Met de KIES SUPERMETER knop kan men vooraf kiezen op welke Supermeter men wil sparen of wil opnemen.

1.4. TURBO GOK

Wanneer er drie Turbo symbolen op één van de 5 Turbo-winlijnen vallen, wint men 50 of 100 punten. Tevens krijgt de speler de mogelijkheid om een Turbogok te spelen. De waarde van de Supertotaalmeter wordt op het alfa numerieke display gezet. Nu kan men 50 (of 100) punten winnen of verliezen door te gokken. Door de STOP TURBOGOK knop in te drukken wordt de turbogok beëindigd. Soms komt het voor dat de men in kleinere stappen kan gokken. Dit komt doordat één of meerdere Supermeters bijna de 200 bereikt heeft. Indien men minder dan 50 (of 100) punten kan vergokken, krijgt men een dubbel of niets gok.

Specificaties

Datum toelating: 05/10/1992
Merkteken volgnummer 0489
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter