Turboplay Jackpot

De Turboplay Jackpot is uitgebracht in een Genesis en in een Slanttop kabinet. Ook is de Turboplay Jackpot uitgebracht in Horeca en Gokhallen. Merktekens waren TH0655, TS0517 en TS0670. Indien de machine is aangesloten op de Barcrest Linked Jackpot, zal de machine bij het vallen van de barcrest of jackpotsymbolen de jackpot uitkeren.

Spelbeschrijving:
TURBO PLAY gebruikt drie rollen voor het basisspel, en 2- en 3-in-lijn prijzen. Twee “JOKER”-symbolen in zicht op rol A en B, of drie “JOKER”-symbolen kriskras op rol A, B en C geven een mystery. De speler kan gewonnen punten innen, gokken of sparen (in één van de tien “METERS”).
Om het vervolgspel te spelen moet de speler eerst een tweede basisspel spelen. Op het “1/0 display” licht afwisselend een “1” en een “0” op. Licht de “1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler één punt.
De speler kan dit punt innen door kort op de “START/SPAREN”-knop te drukken. Het innen geeft een kans van 20% op 4 punten. Drukt de speler lang op de “START/SPAREN”-knop dan wordt dit punt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst.
De TURBO PLAY heeft 8 “METERS” en een “TOTAAL”-meter die het totaal van die 8 meters weergeeft. Het vervolgspel wordt gespeeld op de rollenset van het basisspel.

De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
• X 4 op de rollen A,B en C kriskras. Drie “JOKER”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 8 en 200 punten.
• X 16 op vier rollen kriskras, met winkansen op de rollen ABC, BCD en ABCD. Elk “JOKER”-symbool geeft een mystery tussen 8 en 200 punten.

De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Als dat aantal bereikt is, wordt de “METER” automatisch geïnd.
Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1-0 SPEL” of bij voldoende punten in “TOTAAL”- de vervolgspelen X4 en X16.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 10/11/2004
Merkteken volgnummer 0655
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Turboplay Jackpot”

  1. Weet iemand hoe ik het geluid zachter zet

Laat een reactie achter