Twilight

De gokkast Twilight van QPS kwam uit met invoering van de Euro. Deze Twilight was destijds een zeer gewilde kast voor de horeca ofwel artikel 12 (zie uitleg hier onder).

Rollen basisspel Het basisspel wordt gespeeld op de middelste winlijn van de 4 bovenrollen.

Clubspel
Het Clubspel wordt op de bovenrollen gespeeld.
Inzet 5 10 winlijnen.
Inzet 10 10 winlijnen en de Bellen tellen voor ieder symbool.
Eén of meerdere potten worden automatisch genomen, indien de Clubmeter boven de 200 komt.

Uitleg artikel 12:

Ten gevolge van de wetswijziging in juni 2000, zijn er een aantal punten in de speelautomaten, niet bestemd voor opstelling in speelautomatenhallen of speelcasino’s, gewijzigd. Deze automaten vallen onder artikel 12 van het Speelautomatenbesluit 2000.

Ieder basisspel moet door indrukken van de START knop gestart worden. Automatisch starten van basisspellen door de Startknop ingedrukt te houden is niet toegestaan. Minimale speltijd is 3,5 seconden. De gemiddelde speltijd is minimaal 4 sec.

Gewonnen prijzen mogen niet bij de creditmeter geteld worden. Gewonnen prijzen worden bij opnemen uitbetaald. Er mogen in totaal niet meer dan 200 punten gespaard worden.
In vervolgspelen mag men maximaal 20 punten inzetten. Na uitbetaling van 200 punten volgt een wachttijd van 15 seconden, gedurende welke de automaat niet bespeelbaar is en geen inworp mogelijk is..

Indien de speler 5 minuten géén handelingen aan de automaat heeft verricht, volgt statische verlichting. Het is toegestaan om iedere 10 minuten lampen uit te schakelen om doorbranden te
voorkomen.

Op de ruit zijn een aantal verplichte teksten opgenomen (VAN label). Voor aanvang van het spel dient de Speellimiet ingesteld te worden. Met een knop kan de speler het Speelinfomatie systeem starten. Deze wordt getoond; op verzoek van de speler (middels de INFO knop), bij het bereiken van de speellimiet, bij uitbetaling van een prijs, direkt nadat de winbank en kredietmeter geen punten meer bevatten en alleen door inworp verder gespeeld kan worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 05/11/2001
Merkteken volgnummer 0523
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter