Twintimer

De Twintimer is een gokkast van Barcrest uit 1997 en was de opvolger van de oldtimer. Het enige verschil is dat de Twintimer een extra rol heeft in het bovenspel.

Spelbeschrijving Twintimer:

Basisspel
TwinTimer gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn alleen maar 3-in-lijn prijzen mogelijk (in sommige combinaties geldt het barsymbool voor elk symbool). Bovendien leveren drie stersymbolen kriskras in zicht 20 punten op. Gewonnen punten kunnen worden gegokt, geïnd of gespaard (in één van de vier meters).

Via KIES SPEL kan de speler een keuze maken uit rolspel, 0/1-spel of – bij voldoende punten in de meters – de vervolgspelen inzet 5 en 10.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het 0/1-spel gespeeld worden. De panelen WIN 1 en 0 knipperen afwisselend. Licht WIN 1 op na het indrukken van START/SPAREN – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler 1 punt.
De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
– hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
– hij kan dit punt naar een van de meters overzetten door kort op START/SPAREN te drukken;
– hij kan “automatisch” het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op START/SPAREN te drukken (het punt wordt automatisch in de meter met de laagste waarde geplaatst, waarna het ver-volgspel start).

TwinTimer heeft vier meters en één totaalmeter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt.
De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
– inzet 5 met 5 winlijnen op drie rollen met bijbehorend prijzenschema.
– inzet 10 met 10 winlijnen op vier rollen met bijbehorend prijzenschema.

De automaat bepaalt vanaf welke meters punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Het maximum per meter bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de meter automatisch geïnd.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 28/10/1997
Merkteken volgnummer 0830
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

1 Reactie op “Twintimer”

  1. Jules schreef:

    Hallo, ik heb een storing op de hoppers van mn twintimer. Hij geeft aan no hoppers terwijl die er gewooin in zitten, weten jullie wat ik kan doen om te verhelpen want kan nu niet spelen

Laat een reactie achter