Universe

De gokkast Universe van Barcrest is een fruitautomaat uit 1997 in vantage kabinet met chromen randen. Hier leest u de spelbeschrijving van de UNIVERSE. Het eerste basisspel van UNIVERSE wordt gespeeld op drie rollen en kan 2- en 3-in-lijn prijzen opleveren. Een kers op rol A geeft een autogok. Drie “STER’Lsymbolen kris kras op rol A, B en C leveren 20 punten op. De speler kan gewonnen punten innen of sparen (in één van de vijf “METERS”).

Via de “KIES SPEL knop kan een keuze gemaakt worden uit ‘ROLSPEL’, ‘1/0 SPEL’ of bij voldoende punten in “TOTAAL”-meter de vervolgspelen X4 en X8. Om een van de vervolgspelen te spelen moet de speler eerst een tweede basisspel spelen. Op het “1/0 display” licht afwisselend een “1” en een “0” op. Licht de “1” op na het indrukken van de ‘START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler één punt. De speler kan dit punt innen door kort op de “START/SPAREN”-knop te drukken en vervolgens de ‘INNEN/HERSTEL”-knop drukken.

Het innen geeft een kans van 20% op 4 punten. Drukt de speler lang op deze knop, dan wordt het punt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst en bij voldoende punten automatisch gevolgd door een vervolgspel. De UNIVERSE heeft vijf ‘METERS’ en een “TOTAAL”-meter die de som van die vijf weergeeft. De vervolgspelen worden gespeeld op de bovenste rollenset. De speler kan kiezen uit:
X 4 op vijf winlijnen
X 8 op vijf winlijnen met een verhoogd prijzenschema.
De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten.
Als dat aantal bereikt is, wordt de’METER’ automatisch geïnd.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 26/05/1997
Merkteken volgnummer 0801
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter