Ventura

De gokkast Ventura is een fruitmachine van Bellfruit uit 1990. In die jaren was bellfruit zeer succesvol en had weinig storingen, wat wel prettig was voor de monteurs. De orginele handleiding is in ons bezit! Het spel kent een maximale inzet van 8 credits in het bovenspel met 5 winlijnen en holds! Met de foto’s van Euro Gaming, waarvoor dank.

Spel Beschrijving Ventura:

Ventura is een 6-rollen machine. 3 Rollen worden gebruikt voor het basisspel. Naast fruitsymbolen staan op deze rollen speciale overgedrukte BONUS-symbolen.
3 Bonussymbolen op de winlijn geeft een van de volgende features:
– Mystery : geeft een prijs tussen 2 en 200
– Bar Wild : Bar telt voor elk ander symbool.
– Special kris-kras : het speciale symbool wordt een kris-kras symbool.

Features doven indien zij opgenomen/gebruikt worden. (Opmerking: Bar Wild is aktief en de kombinatie Bar-Bar komt op de winlijn, dan blijft Bar Wild omdat dit feature niet gebruikt wordt.)
Als er een prijs valt in het basisspel en er staan tevens 3 Bonussymbolen op de winlijn, dan wordt eerst de prijs aangeboden. Als deze prijs verloren wordt, dan wordt alsnog het bonusfeature aktief.

Prijzen gewonnen in het bassispel kunnen:
1. Opgenomen worden.
2. Aan een kop of munt gamble aangeboden worden.
3. Gebruikt worden om Club spelletjes te spelen. Om het feature te kunnen spelen moet de gewonnen prijs in de Club-meter worden gezet. De speler kan met een inzet van 4 of 8 credits spelen. Het feature spel wordt gespeeld met de rollen 4 tm 6, waarbij 5 winlijnen aktief zijn. Speelt men voor een inzet van 8, dan krijgt men een hogere prijs voor een winnende combinatie. Tijdens het feature-spel kunnen de rollen vastgehouden worden. Hold vervalt indien de Club-meter opgenomen wordt.

Specificaties

Datum toelating: 15/01/1990
Merkteken volgnummer 0247
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter