Wall St.

De Wall St. gokkast heet Wall Street en kent een bovenspel met inzet 10, 20 en 40 credits. De Wall St. zit in het Cretus kabinet met Pluto 5 techniek.

Spelbeschrijving

Basisspel:
Het onderspel wordt gespeeld op 3 rollen elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden op winlijn. Wins kunnen worden geïnd, gegokt (max 200) of gespaard.

Gamble:
Dubbel of niets. Boven de 100 punten krijgt de speler een verhoogde win kans op 200 punten. Wins van 200 worden automatisch geïnd. Wins van 4 en hoger kunnen door middel van de knop “NEEM WIN” geïnd worden. Wins van 2 en hoger kunnen door middel van de knop “NAAR MULTIWIN” naar de multiwinmeter gezet worden.

Shuffle:
In het basisspel worden alle DOLLAR tekens op de rollen in zicht overgenomen op de DOLLAR-MATRIX naast de rollen. In deze matrix zijn 5 winlijnen verwerkt. Indien alle DOLLAR symbolen op 1 van deze 5 winlijnen actief zijn, wordt de speler een shuffle-spin aageboden. Deze spin kost de speler geen inzet en geeft 50% kans op een prijs die op de rollenset in het basisspel voorkomt. Indien de speler een win neemt of spaart vervallen alle actieve DOLLAR symbolen in de matrix. Gebruikte symbolen vervallen indien ze geen deel uitmaken van een andere actieve winlijn. Indien er geen win valt
wordt een eventuele andere winlijn in de matrix gebruikt voor een volgende shuffle-spin.

Inzetspel:
Met de punten op de multiwinmeter kan een inzet 10, 20 of 40 spel gespeeld worden. De inzet spellen worden altijd voorafgegaan door een 1/0 spel. De inzet spellen worden gespeeld in 1, 3 of 5 verschillende trekkingen. Voor inzet 10 is dit 1 trekking, inzet 20 kent 3 trekkingen en inzet 40 heeft 5 trekkingen. Per trekking geldt een maximale prijs van 200 punten. Na de laatste trekking draaien de 3 rollen in de bovenruit en zullen het totaal resultaat van de trekkingen weergeven.

1-0 spel:
Een win van 1 kan naar de spaarbanken worden geschreven met de knop “NAAR MULTIWIN”. Met de knop “NEEM WIN” komt de win in de gamble terecht. Deze wordt dan tussen 0 en 4 punten gegambled met 20% kans op 4.

Specificaties

Datum toelating:
Merkteken volgnummer 0980
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter