Wild Joker

De gokkast Wild Joker is een populaire speelautomaat van Bellfruit in MK2 kabinet. De techniek van de Wild Joker is Scorpion 6, er zijn geen roms, het programma wordt ingelezen.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op 5 rollen met 5 winlijnen. 3, 4 of 5 gelijke aaneengesloten symbolen op één van de vijf winlijnen wint prijs. De Joker op de middelste rol telt voor ieder ander symbool.

Clubspel
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn. Drie, 4 of 5 gelijke aaneengesloten symbolen op één van de vijf winlijnen wint prijs. De (delen) van de Joker op de middelste rol tellen voor ieder ander symbool. Indien de Joker volledig in beeld is, maar er is geen win, dan wordt deze vastgehouden.

BonusGame
Bonus game(s) kunnen worden gewonnen via clubspellen. De Bonusgame display toont het aantal resterende Bonusgames. Een lampje in de cirkel draait en stopt; 100 wordt bij de clubmeter geteld. O verliest het BonusGame. +3BG wint 3 extra BonusGames.

Specificaties

Datum toelating: 09/06/2017
Merkteken volgnummer 9485
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter