Wild Las Vegas

De Wild Las Vegas is een zeer gewilde gokkast in de horeca van Bellfruit. Er is moeilijk aan de Wild Las Vegas te komen door gebrek aan onderdelen. Exploitanten moeten dan ook heel lang wachten om deze kast te kunnen bemachtigen. De kast is voorzien van led verlichting en 3 kleuren display. Het spel is echt geweldig!

Spelbeschrijving:

Het rollenbasisspel wordt gespeeld op 5 rollen en 9 winlijnen. 3, 4 of 5 gelijke aaneengesloten symbolen vanaf de linker rol op één of meerdere winlijnen wint prijs. Het WILD symbool telt voor ieder symbool. Indien WILD geen win geeft, wordt deze 1 maal vastgehouden. Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP/MUNT knoppen.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op 5 rollen en 9 winlijnen. Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn.
3, 4 Of 5 gelijke aaneengesloten symbolen vanaf de linker rol op één of meerdere winlijnen wint prijs. Indien WILD geen win geeft, wordt deze 1 maal vastgehouden. Een win met een vastgehouden Wild, wordt met de X-factor vermenigvuldigd.

Specificaties

Datum toelating: 07/11/2019
Merkteken volgnummer 13605
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter