Wildtimer

De Wildtimer is een gokkast uit de timer serie waarbij bij maximale inzet het speciale Wildtimer symbool als wild fungeert. De Wildtimer komt uit 1999 maar is ook nog te zien na de euro in de gokhallen.

WILDTIMER gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn alleen 3-in-lijn prijzen mogelijk (in sommige combinaties geldt het “BAR”-symbool voor elk symbool”). Bovendien leveren 3 “Ster”-symbolen kriskras in zicht 20 punten op. Gewonnen punten kunnen worden gegokt, geïnd of gespaard (in één van de vier “METERS”).

Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1-0 SPEL” of bij voldoende punten – de vervolgspelen x 5 en x 20.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1/0 SPEL” gespeeld worden. De panelen “WIN 1” en “0” knipperen afwisselend. Licht “WIN 1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop (dit gebeurt in 99,9% van de gevallen) dan wint de speler 1 punt. De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
Hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
Hij kan dit punt naar een van de “METERS” overzetten door kort op “START/SPAREN” te drukken;

Hij kan automatisch’ het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op “START/SPAREN” te drukken (het punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

WILDTIMER heeft 4 “METERS” en 1 “TOTAAL”-meter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
x 5 op 5 winlijnen met bijbehorende prijzenschema:
x 20 op 5 winlijnen met hetzelfde prijzenschema, waar bovendien het WILDTIMER symbool telt voor elk ander symbool.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 08/04/1999
Merkteken volgnummer 0915
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter