Xtra Bonus

De Xtra Bonus was een gewilde gokkast van Cretus met bonus matrix. De Xtra Bonus kwam ook gelijk in het begin van het euro tijdperk op de markt.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De Xtra Bonus heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onder rollen op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De sterren geven een mystery prijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen met de “gokken” knop worden gegokt of direct naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.

In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie boven rollen (5 winlijnen). De joker symbolen tellen voor elk symbool (in combinatie met een ander symbool).
Op inzet 10 geven drie sterren (criss cross) recht op de bonus matrix. De bonus matrix geeft 5 bonussen met een prijs tussen 10 en 200. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Specificaties

Datum toelating: 21/03/2002
Merkteken volgnummer 0516
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter