Adders and Ladders

De gokkast Adders and Ladders is een kast van Barcrest uit 1994. Het spel Adders and Ladders is al vaak gemaakt zowel qua spel als gokkast. Deze Adders and Ladders lijkt een beetje ivm het bordspel op andy cap en road runner kast.

Gebruiksaanwijzing Adders & Ladders:
Het benedenspel speelt zich af op de eerste 3 rollen. Op de rollen zitten ook overlay symbolen zoals een slang (adder). Krijg je op alle 3 de rollen op de winlijn een slang dan start het adder-featurespel met de dobbelsteen en het bordspel.

Bordspel:
Er zijn verschillende prijzen te winnen zoals credits, niets (-), of een STOP-vakje waarna het spel stopt. Kom je op het begin van een ladder dan ga je naar vakje van bovenkant ladder. Kom je op het groene cylindrische vierkant dan ga je een aantal plaatsen (willekeurig) terug.
Voorbeeld ben je bij het bordspel het laatste stop-vakje gepasseerd dan kat het dus gebeuren dat je op groene vierkant komt en dus weer bijna helemaal aan het begin van het bordspel were moet beginnen. Beslis dus verstandig wanneer je verder gaat of de prijs (credits) gaat verzilveren.

Extra Start (geld niet voor bovenspel):
Op de benedenrollen zit ook een overlay symbool van Extra Start. Dit kan er mede voor zorgen dat je de 3 adders krijgt zodat het feature spel sneller kan beginnen.
Het bovenspel kent een x4 en een x16 inzet. Met x4 speel je op 3 en met x16 speel je op 4 rollen. De 4e rol heeft dubbele symbolen voor meer winkansen.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 06/04/1994
Merkteken volgnummer 0592
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter