Carrousel

De Carrousel is een gokkast van Bellfruit met clowns en een soort van kermis, waarbij in het bovenspel gespeeld kan worden met een inzet van 4, 8, 12 of 16 credits. Het meest interessante aan een hogere inzet, is dat er symbolen gespaard kunnen worden in een matrix. Bij het behalen van een volle matrix wordt de bijbehorende prijs gewonnen. Bij een inzet van 4 credits zijn er tussen de 3 en 12 lampjes onder de matrixen verlicht. Bij een inzet van 8 credits zijn dit tussen de 6 en 12 lampjes. Bij een inzet van 12 credits zijn tussen de 9 en 12 lampjes verlicht en bij de maximale inzet zijn alle lampjes verlicht.De kolommen waar een lampje onder brandt, zijn de kolommen waarop op dat moment symbolen gespaard kunnen worden.

Bij het winnen van een prijs op de winlijn, dooft de volledige matrix waarin de winnende symbolen staan. Als er een kriskras prijs valt op een symbool die in geen enkele matrix staat afgebeeld, dan dooft er een willekeurige matrix.

SPELBESCHRIJVING CARROUSEL

Basisspel:

Fruitsymbolen op winlijn geven prijs. Een speciaal symbool geeft kris-kras een mystery prijs. Alle prijzen kunnen: worden opgenomen, worden gegokt, worden overgebracht naar de Clubmeter voor het spelen van vervolgspellen (Clubspel). Punten in de clubmeter kunnen in een later stadium afgespeeld worden.

Clubspel:

Symbolen op winlijn geven prijs. Twee verschillende speciale symbolen geven een mystery prijs. In het Clubspel zijn 4 matrixen aanwezig. Symbolen in zicht vullen de overeenkomstige posities Het Clubspel kan afgebroken worden om het in een later stadium voort te zetten. In de aktieve matrixen. Een volle matrix geeft prijs. De inzet mogelijkheden zijn 4,8,12 en 16 waarbij minimaal 1,2,3 en 4 matrixen aktief worden. Prijzen op de rollen doven een matrix. Het opnemen van de Clubmeter dooft alle matrixen.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 05/05/1992
Merkteken volgnummer 0443
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter