Crazy Fruits

De Crazy Fruits is een gokkast van bellfruit die met de Euro in 2002 op de markt kwam. De Crazy Fruits draait om allemaal grappige fruitjes en is echt een toffe kast.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op de onderrollen. De symbolen op de 3 linker rollen geven een prijs volgens het winplan op de bovenruit. De 4e rol kan de ladder omhoog of omlaag doen stappen.
Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt. Indien de verlichte fruits door goed gokken bereikt zijn, kan de prijs kan omgewisseld worden voor het CrazyFruits spel. Het CrazyFruits spel wordt ook gestart indien de ladder volledig verlicht is.

CrazyFruits spel
Na het aktiveren van het CrazyFruits spel worden willekeuring fruitsymbolen verlicht. Het CrazyFruits spel eindigt na innen van een prijs of indien men op “killer tomato” beland.

Bord spel
De nummer rol geeft het aantal stappen op het bord. Per CrazyFruits spel heeft men max.2 beurten. Na deze beurten wordt een 200 / beurt(en) spel gespeeld, om het spel te vervolgen. Symbolen uit het bord worden overgenomen in de Fruitladder, Shotmatrix en het Winpaneel.

Winpaneel
De hoogste prijs in het winpaneel kan opgenomen worden

Shot Matrix
Ieder verlichte lijn geeft 1 shot in het Shots paneel. Indien de geschoten prijs in het Shots paneel niet wordt genomen, doet deze bij de volgende shot(s) niet meer mee.

Fruitladder
Gedurende het bordspel wordt de meter boven de ladder gevuld. Wanneer alle fruitsymbolen in de ladder verlicht zijn, kan de meter worden genomen.

Unlock the Reels
Indien 3 sleutels zijn verlicht, start Unlock the Reels. De rollen draaien een willekeuring aantal keer. De fruitsymbolen op de winlijn worden overgenomen in de Fruitladder, Shotmatrix en het Winpaneel.

Vraagteken
Wanneer men op een vraagteken belandt, gaan een aantal lampjes onder de rol knipperen.
– Shuffle: Verlichte symbolen worden opnieuw gerangschikt.
– Skill Stop: Op het bord gaat een lampje snel rond. Probeer deze te stoppen op de gewenste positie.
– Win or Lose key: Men wint of verliest een sleutel.
– Down & Out: Alle fruitsymbolen in het winplan worden op een Tetris wijze gerangschikt. De hoogste prijs wint en het CrazyFruits spel wordt beëindigd.
– Squashed: De speler heeft 50% kans op het verliezen van het CrazyFruits spel.
– Fruit Shoot: In het winplan beginnen fruitsymbolen te knipperen. Het gestopte symbool blijft verlicht.
– Add-a-Fruit: Verlicht een symbool in de fruitladder.
– Out of Juice: Het CrazyFruits spel wordt verloren.

Specificaties

Datum toelating: 09/11/2001
Merkteken volgnummer 0526
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter