Diamond Hearts

De Diamond Hearts is een gokkast van Maygay en geimporteerd door Twentse Automaten Centrale (TAC). De Diamond Hearts is een fruitautomaat met heel veel spel, de manual is in ons bezit.

SPEL BESCHRIJVING

DIAMOND HEARTS is een vier rollen machine met een basisspel voorzien van de mogelijkheid tot spelonderbreking, een criss cross vervolgspel met mystery en een cardpot feature. Binnen het basisspel is er de mogelijkheid om prijzen te gokken met een HI/LO gamble. Tevens bevat het basisspel een mystery prijs die criss cross wordt gewaardeerd. De verschillende spel onderdelen zullen hieronder beschreven worden.

De mystery symbolen worden criss cross uitbetaald. Andere wincombinaties worden alleen gewaardeerd indien ze op winlijn vallen. Een mystery prijs wordt automatisch naar de supermeter gezet en kan niet met de HI/LO gamble gegokt worden. Elke andere prijs uit het basisspel kan gegokt worden met de HI/LO gamble, geïnd worden of naar de SUPER- METER gezet worden.

HI/LO gamble

De HI/LO gamble maakt gebruik van een rol waarop de symbolen 2 t/m 10, BOER (Jack), VROUW (Queen) en HEER (King) staan. De bedoeling van de gamble is te voorspellen of deze rol na een spin stopt op een hoger of lager symbool dan het voorgaande.

Door middel van de HI/LO knop kan de keus tussen HI of LO gemaakt worden. Op de onderruit staan de texten “HI”, “LO” en “VERLIES”.

De texten Hi en LO worden ombeurten verlicht terwijl op het display af te lezen valt hoeveel er gewonnen kan worden bij een goede voorspelling.

Door de HI/LO knop te drukken terwijl Hi verlicht is zal de gamble rol op een hoger symbool moeten vallen dan het voorgaand symbool om te winnen. Op het display zal de WIN automatisch opgehoogd worden met de verdiende waarde. Indien de voorspelling niet goed geweest is, zal VERLIES oplichten en op het display te zien zijn. Hetzelfde maar dan omgekeerd gaat op indien de HI/LO knop gedrukt wordt terwijl LO verlicht is op de ruit.

In sommige gevallen is het mogelijk dat zelfs bij VERLIES toch een waarde naar de SUPERMETER gezet wordt. In het geval van een HEER kan alleen voor LO gekozen worden. In het geval van een 2 kan alleen voor HI gekozen worden. Na ieder goede voorspelling kan de WIN naar de SUPERMETER gezet worden of genomen worden naar de creditmeter.

Vervolgspel

Het vervolgspel wordt gespeeld op de zelfde rollen als het basisspel. Alle symbolen worden criss cross uitbetaald. De subsymbolen die gebruikt worden om de cardpot te vullen dienen nu als mystery symbool. Men kan kiezen uit 4 inzetten die allen een eigen winplan hebben.

Het maximum aantal punten op de SUPERMETER is 200. Indien dit bereikt is zullen deze automatisch naar de creditmeter gezet worden. De punten op de supermeter kunnen op elk ander moment na beëindiging van een spel genomen worden.

Cardpot feature

De CARD POT wordt gevult indien in het basisspel het juiste subsymbool op de winlijn valt en er geen prijs genomen wordt. Er zijn 5 card potten die respectievelijk 8, 16, 32, 64 en 128 punten waard zijn. Elke cardpot bestaat uit een 10, een Jack, een Queen, een King en een Ace. De potten moeten in deze volgorde gevuld worden.

Een pot kan alleen gevult worden indien deze actief is. Het actief zijn van een pot wordt aangeven door het verlichten van het woord “ACTIEF” onder de betreffende cardpot. Een volle pot wordt automatisch naar de CARDPOT meter gezet. Door het drukken van de knop NEEM CARDPOT wordt een cardpot van de cardpot meter naar de supermeter gezet en wordt de verlichting van de genomen cardpot gedooft zodat deze opnieuw gevult kan worden.

Indien alle cardpotten vol zijn zal er automatisch een cardpot naar de supermeter gezet worden. Een cardpot kan niet genomen worden naar de supermeter indien hierdoor het totaal van de supermeter meer dan 200 punten zal bedragen.

Specificaties

Datum toelating: 07/04/1993
Merkteken volgnummer 0524
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter