Energy

Energy is een gokkast van Eurocoin in het EU92 kabinet. De Energy fruitautomaat is uitgebracht in 1993 met een vervolgspel, nudges en een te gekke Turbo Gok. Manual is in ons bezit.

Spelinfo gokkast Energy

BASIS SPEL

Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. De VRAAGTEKENS geven een mysterie prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:
1. Gokken in de NO-LOSE ladder.
2. Prijs opnemen door op INNEN te drukken.
3. Inzetten op één van de 5 SUPERMETERS.

NUDGES

Iedere keer dat er NUDGE symbolen criss-cross op de drie rollen vallen, wordt er 1 punt op de Nudges meter gezet. Per nudge kan men een rol 1 positie voor- of achteruit laten stappen. Na iedere basisspel bekijkt de computer de hoogst mogelijke win bij gebruik van de Nudge(s) en geeft deze win aan op de Nudge Winmeter. Men kan de Nudgewin opnemen door op de NEEM NUDGEWIN knop te drukken. Automatisch draaien de rollen naar deze win. Indien de best mogelijke win 200 bedraagt, wordt de Nudgewin automatisch genomen. De Nudges meter wordt 0 bij prijs.

VERVOLG SPEL

Men kan 10 of 20 punten inzetten in het vervolgspel. Indien men 5 of 6 gelijke symbolen in zicht krijgt, heeft men prijs. Ieder vraagteken in zicht geeft een mysterie prijs.

SUPERMETERS

Men kan punten sparen op 5 Supermeters. De Supertotaalmeter geeft het totaal van de 3 Supermeters weer. Daar er op iedere Supermeter maximaal 200 punten kunnen, kan de Supertotaal meter op maximaal 1000 komen.

Bij inzet 10, worden 10 punten van de Supertotaalmeter afgeteld. Deze punten worden ook van de Super Meters geteld, maar verdeeld over het aantal aktieve meters. Dus bij 5 aktieve Supermeters (max.1000) wordt er van iedere Super meter 2 punten afgeteld. Bij het spelen met 3 aktieve Super meters (max.600) worden er van 2 meters 3 punten en van 1 meter 4 punt afgeteld. Dit gebeurt automatisch en zodanig dat van de hoogste meter de meeste punten worden afgeteld. Een prijs wordt evenredig aan de inzet bij de Supermeter(s) geteld. (Een aktieve meter is een meter waar purten op staan. Deze doen automatisch mee). Met de KIES SUPERMETER knop kan men vooraf kiezen op welke Supermeter men wil sparen of wil opnemen.

TURBO GOK
Wanneer er punten op de Supertotaalmeter staan, kan men deze inzetten in de Turbogok door op de TURBOGOK knop te drukken. Afhankelijk van de ingezette punten van de afzonderlijke supermeters, kan men maximaal. 100 punten winnen of verliezen. Men kan niet hoger dan het aangegeven maximum. De Turbogok wordt gestopt door op de HERSTEL krop te drukken.

Specificaties

Datum toelating: 20/04/1993
Merkteken volgnummer 0528
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter