Going Bananas

De Going Bananas gokkast van Barcrest is een fruitautomaat van eind 2001 en begin 2002 met fantastisch artwork en te gekke oerwoud geluiden met de gekke en gestoorde aap. De going Bananas is uit gevoerd in het vernieuwde Genesis MK2 kabinet, de opvolger van het genesis kabinet zoals we die kennen van de Black Bull. De muntproever is een SR5 type en de hopper is een Money Controls hopper met hopper-type Cyclone EU1 en EU2. De Going Banas gokkast heeft een gewicht van bijna 110 kg (dit vinden we allemaal terug in de manual van de Going Bananas). De hoppers moeten via de muntproever gevuld worden omdat deze kast alles electronisch bijhoud, zou je tussendoor geld er handmatig uithalen dan is de kast de kluts kwijt over de voorraad in de hoppers.

Spel beschrijving:

De Going Bananas gebruikt drie rollen voor het basisspel heeft 1 winlijn met 2- en 3-in-lijn prijzen. Bovendien leveren 2 en 3 Going Bananas symbolen kris kras in zicht 2 – 100 punten op (2 symbolen op het 1e en 2e rollenvenster) en 4 – 200 punten op (3 symbolen op het 1e ,2e , en 3e rollenvenster).

De gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard, in één van de vier meters.
Via de KIES INZET-knop kan de speler kiezen uit “Rolspel”, “1-0 SPEL”, of – bij voldoende punten in meters – de vervolgspelen x5, x20.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1-0 SPEL” gespeeld worden. De panelen “WIN 1” en “0” knipperen afwisselend.
Licht “WIN 1” op na het indrukken van de START/ SPAREN-knop – dit gebeurt in 99,99% van de gevallen- dan wint de speler 1 punt.

De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
– Hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 5 punten);
– Hij kan dit punt naar één van de 4 meters overzetten door kort op START/ SPAREN te drukken;
– Hij kan ‘automatisch het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op START/ SPAREN te drukken (het punt wordt automatisch in de meter met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
– X 5 op 5 winlijnen. Maximale winst = 200.
– X20 op 5 winlijnen. Maximale winst = 200. Het Going Bananas symbool op de 4e rol geeft een mystery win tussen 10 en 200.

Alle punten of meters die geïnd worden, worden automatisch in de winbank geplaatst. Indien de winbank 200 of hoger is, wordt deze automatisch uitbetaald.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 11/12/2001
Merkteken volgnummer 0563
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter