Gunsmoke

De gokkast Gunsmoke van Barcrest komt uit 1998 en is door Janshen & Hahnraths in Nederland gedistribueerd. Je kunt deze fruitautomaat spelen op 16 winlijnen en 10 win meters. De orginele manual en/of documentatie is in ons bezit.

GUNSMOKE gebruikt drie rollen voor het basisspel, met 2-in-lijn en 3-in-lijn prijzen mogelijk.
Het “GOLDMINE”-feature dient in volgorde vanaf de winlijn gevuld worden. Gewonnen punten kunnen worden gegokt, geïnd of gespaard (in één van de vier “METERS”).

De GUNSMOKE heeft 4 “METERS” en 1 “TOTAAL”-meter. Voor het vervolgspel wordt dezelfde rollenset gebruikt als in het basisspel.
De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
• x4 op drie rollen met bijbehorend prijzenschema en een 2-in-lijn en 3-in-lijn “COWBOY”- mystery.
• x20 op drie rollen met verhoogd prijzenschema en elke “COWBOY” in zicht geeft een mystery.

Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1/0-SPEL” of bij voldoende punten, de vervolgspelen x4 en x20.
Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1/0-SPEL” gespeeld worden. De panelen “WIN 1” en “ 0 “ knipperen afwisselend. Licht “WIN 1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler 1 punt.

De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
• hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
• hij kan dit punt naar een van de “METERS” overzetten door op “START/SPAREN” te drukken. Het punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst.
Hierna wordt het vervolgspel automatisch gestart.
De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de “METER” automatisch geïnd.
In verband met het onterecht claimen van prijzen geeft het “GUNSMOKE”-naam paneel aan of de speler na beëindigen van het spel de stake heeft gewisseld. Als de naam half verlicht is (de bovenste helft) dan is dit de stake waarop het vorig spel gespeeld is. Is de naam vol verlicht, dan wil dit zeggen dat er een ander spel gekozen is.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 30/01/1998
Merkteken volgnummer 0840
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter