Jolly Joker

De Jolly Joker gokkast is een fruitautomaat van Barcrest uit 1993 met een bekend spaarsysteem, die destijds door vele fabrikanten werd gebruikt. De manual is in ons bezit.

De Jolly Joker heeft een spaarbank met 5x 4, 5x 8, 5x 16, 5×32 en 5x 64 punten. Heb je bv. 2 potten branden van 8 en je gaat dan met die 2 het bovenspel spelen dan kun je maximaal 2x 200 is 400 credits winnen. Per gewonnen credits die je naar boven wil zetten kun je maximaal maar 200 punten winnen, door deze spaarbank toe te passen kun je dus 5x een gewonnen prijs in 1x naar boven zetten waardoor het maximaal te winnen credits 1000 is.  De JOKER in het spel levert een mysterie prijs op van maximaal 200 credits mits deze op een willekeurige plek in de rollen 1 en 2, of in de rollen 1, 2 en 3 verschijnen. Gewonnen prijzen zijn bij de gokkast Jolly Joker te innen via de INNEN-button, te verdubbelen tot maximaal 200 credits via de KOP/MUNT-feature, of naar het vervolgspel te verplaatsen via de NAAR SUPERMETER-button.

Spelbeschrijving

Dit spel heeft 3 rollen in het basisspel die ook voor het subspel dienen. De speler kan zijn gewonnen punten in het winpuntenspel inzetten, sparen, gokken of innen.

Het basisspel bestaat uit een normaal prijzenschema met een twee en een drie jokers inzicht mystery. Ook is er een “SPAARKAART waarin men gewonnen punten kan bewaren via de “START/SPAREN” knop.
Voor elke dezelfde waarde die van uit de “SPAARKAART wordt ingezet in het subspel verhoogt de maximaal te behalen waarde met 200 punten tot een maximum van 1000 punten.
Dit inzetten doet men via de “NAAR SUPERMETER” knop. Heeft men meerdere lijnen op de “SPAARKAART” aan dan kan via de “MUNT/SELECTEER” knop de lijn gekozen worden.

Het subspel bied de mogelijkheid tot spelen X4 of X20.

X4 speelt men met drie rollen criss cross met de een twee en een drie jokers op lijn inzicht mystery.

X20 speelt men met drie rollen criss cross met een hoger prijzenschema en elke joker in zicht geeft een mystery.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 27/10/1993
Merkteken volgnummer 0572
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Jolly Joker”

  1. Touch Down schreef:

    Leuke kast, mooie geluidseffecten. Klopt het dat het spelpercentage in het programma zit en niet met de dipswitches ingesteld kan worden? In het boekhoudmenu zie je alleen werk- en machinepercentage en geen setting of target. Is dit dan op 78% geprogrammeerd of een andere waarde?

Laat een reactie achter