Joker Bonus

De gokkast Joker Bonus uit 2002 is een fruitmachine van Cretus waarbij het allemaal draait om de Jokers. De Joker Bonus is uitgebracht in het bekende V12 kabinet.

Spelbeschrijving:

Basisspel
Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie benedenrollen op 5 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. Drie sterren op winlijn geven een mystery tussen 5 en 200. De winst uit dit basisspel wordt automatisch naar de Spaarbank geschreven. Druk op uitbetalen om deze winst direct op te nemen. Het 0/1-spel kan niet afzonderlijk worden geselecteerd.

Vervolgspel
Bij voldoende punten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Het basisspel zal pas weer automatisch worden geselecteerd zodra de spaarbank onvoldoende punten bevat. Door de spaarbank zelf uit te betalen kan de speler het basisspel direct weer forceren.

Het inzet 5 vervolgspel wordt gespeeld op de drie bovenrollen (5 winlijnen). Drie jokers op winlijn starten de joker bonus feature. Zolang het joker bonus panel verlicht wordt bij de start van elk vervolgspel geeft elke joker in zicht een bonus van 40 punten. Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen. Druk op uitbetalen om het resultaat van dit 0/1-spel direct op te nemen.

Max 200 punten
Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. Indien de spaarbank boven de 200 komt zal een gedeelte van de spaarbank via de winbank direct automatisch worden uitbetaald

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo – limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer

Keuze 10 cent of 20 cent per credit
De speler kan bij aanvang van het spel een keuze maken tussen het spelen voor 10 cent per credit of 20 cent per creditVoor de ingeworpen punten en voor alle prijzen geldt dan vervolgens deze verhouding. Tussentijds wisselen tussen 10 en 20 cent is niet mogelijk. Na uitbetaling van de spaarbank EN de spelen zal de automaat in de attract mode gaan. Vervolgens is het weer mogelijk een nieuwe keuze te maken voor de waarde van de credits.

Specificaties

Datum toelating: 11/07/2002
Merkteken volgnummer 0580
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter