Get it Hot

De Get it Hot is een gokkast van Cretus in het V12 kabinet met Mars CF126 muntproever. De Get it Hot werd geleverd door JvH Gaming uit Tilburg.

Spelbeschrijving:

Kies Spel / Kies Inzet
Met de “Kies Spel” knop kan de speler een spel selecteren:
– Basis rollen spel, Inzet 1
– Basis 20/0 spel, Inzet 1
– Inzetspel (indien voldoende punten in de Spaarbank aanwezig). Inzet geselecteerd door “Kies Inzet”

Door middel van de “Kies Inzet” knop kan de speler de inzet voor het Inzetspel selecteren:
– Inzetspel op inzet 5
– Inzetspel op inzet 10

Basis rollen spel
Een basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen, 1 winlijn, met mogelijkheid tot vasthouden. De inzet wordt gedaan vanaf de puntenmeter. Prijzen worden toegekend voor combinaties van 2, of 3 gelijke symbolen op de middelste winlijn. Een mysterie prijs wordt gegeven bij 3 gelijke Bonus symbolen in zicht. Alle basis rollen prijzen kunnen worden uitbetaald, worden gegokt in een neutrale kop/munt gamble, of naar de Spaarbank worden gezet. Een gamble win van 200 zal automatisch worden uitbetaald

Inzet spel (Inzet 5 en 10)
Het inzetspel wordt gespeeld op 3 rollen. Op inzet 5 zijn 5 winlijnen actief, op inzet 10 zijn 11 winlijnen actief. Prijzen worden toegekend voor combinaties van 3 gelijke symbolen op één van de winlijnen Alle prijzen worden naar de Spaarbank gezet.
Indien er onvoldoende punten in de Spaarbank aanwezig zijn, zal automatisch het laatst gespeelde basisspel worden gespeeld. Elk inzetspel waarbij de Spaarbank kleiner is dan 200 wordt voorafgegaan door een snel 1/0 spel. Als de Spaarbank groter is dan 200 dan kan een inzetspel worden gespeeld zonder basis inzet. Indien de Spaarbank de maximale waarde van 1000 bereikt, zal de waarde boven de 200 punten automatisch worden uitbetaald.

Bonus spins
Indien tijdens het inzetspel 3 ongelijke Bonus symbolen in zicht verschijnen wordt de Bonus Spinmeter van het Bonus Symbool welke het meeste voorkomt, opgehoogd.
Als 3 gelijke Bonus symbolen in zicht verschijnen worden de Bonus Spins van het betreffende Bonus Symbol actief en kunnen worden afgespeeld. Tijdens deze Bonus Spins is het extra Bonus Winplan actief en worden extra prijzen gegeven voor 12 of 3 Bonus Symbolen in zicht.

Collect spel

Indien de Spaarbank groter is dan 200 heeft de speler de mogelijkheid om een Collectspel te spelen, door middel van de knop “Uitbetalen/Collectspel”. Tijdens het spelen van het Collectspel is er een kans op het opnemen van de win van het lopende inzetspel (welke is gelijk aan het gedeelte van de Spaarbank boven de 200)Indien het Collectspel wordt verloren wordt een nieuw inzetspel zonder 1/0 spel gespeeld.

Max 200 punten per Pot
De spaarbank geeft het totaal aan van de gespaarde wins (potten)Op het 16 digit dot matrix display wordt de hoogste pot weergegevenAls een pot de maximale prijs van 200 bereikt zal deze worden uitbetaald volgt een wachttijd van 15 seconden

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “Info – Limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelenHet speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Specificaties

Datum toelating: 11/04/2006
Merkteken volgnummer 0679
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter