Liberty Bells

De Liberty Bells is een vette gokkast uit 1995 van Astra voor de Nederlandse markt verhandeld door amutron. De filosofie van spel eenvoud bij Liberty Bells gecombineerd met luxe uitstraling is ook nu het uitgangspunt.

Spelbeschrijving:
Het basisspel bevat 3-win fruitcombinaties op winlijn en een mystery-prijs van 4-200 punten. De spaarmunt biedt de mogelijkheid tot een topspel met een maximale win van 400. In het topspel is de inzet 4 of 8; hierbij wordt gespeeld op 5 winlijnen. Twee feature pijlen, die aktief blijven zolang de club meter niet genomen wordt, geven een extra bonusprijs van 40 of 100 punten.

Liberty Bells is een machine gebaseerd op ‘casino-look’ met 3 extra brede rollen. Het spel is voorzien van een vijf lijnen vervolgspel waarin men de mogelijkheid heeft een SUPER MAX van 400 te winnen.

Basisspel
3 rollen met 16 symbolen per rol. De winlijn is de middelste horizontale lijn in het venster. Het basisspel heeft de autoholdfeature. Elk spel wordt gestart met de knop welk kan resulteren in een 3 win. Win combinaties met ASTRA symbolen zijn mystery wins.
Een win kan:
1. Gegambled worden.
2. Direct worden ingezet in het vervolgspel.
3. Worden geind.

ANY BAR ANY BELL FEATURE
Indien we een any BAR of any BELL win hebben kunnen we aan het bovenstaande nog een optie toevoegen. Wanneer we bij zo een win namelijk de knop drukken wordt automatisch een helft verlicht van de munt. Wanneer we de andere helft ook nog weten te vullen kunnen we deze win welke 4 punten bedraagt, inzetten in het vervolgspel. Door op het moment van een any bar of any bell win op collect te drukken wordt ons een autogamble aangeboden welke bepaald of de win 0 of 4 wordt.
Alleen deze optie geeft recht op een SUPER MAX(imale win) van 400.

VERVOLGSPEL
In het vervolgspel kunnen we op vijf lijnen spelen voor inzet 4 of 8.

BONUS FEATURE
In het vervolgspel is er de mogelijkheid om de arrow ladders van de STARS en STRIPES BONUS te vullen. Spelen op inzet 8 geeft zelfs twee arrows indien we een dergelijke overprinted combina- tie op een van de vijf winlijnen hebben met die STARS of STRIPES. Zo kunnen we respectievelijk 40 en 100 winnen, zelfs meer dan een keer tijdens het spelen van het vervolgspel. Alleen als we het vervolgspel verlaten met een win dan worden de tot dan opgebouw- de arrows gedoofd. Overige van een vorige vervolgspelserie opgebouwde arrows blijven uiteraard staan.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 26/09/1995
Merkteken volgnummer 0702
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter