Libra Elite

De Libra Elite is een dual meerspeler gokkast uit 2017 speciaal voor de gokhallen. Deze Libra zit dus in het Elite kabinet met scorpion 6 techniek. De maximale inzet is 8 euro per keer, de maximale win is 1600 euro. De clubmeter gaat tot 40.000 credits!
De software zit niet meer in eproms maar wordt ingeladen middels software direct in het mpu. Het programma wordt met behulp van een USB geheugenstick in de Scorpion-6 computer ge-upload. Om te voorkomen dat abusievelijk een arcade programma in een horeca automaat wordt geladen (of andersom), wordt gebruik gemaakt van een HORECA (groene plug) of ARCADE (witte plug) identificatie key.

Spelbeschrijving:

Inzetten:
Middels de “Kies inzet”-knoppen kunnen de volgende inzetten worden geselecteerd: 1, 2, 5, 10, 20 of 50. Standaard zal de automaat de laatst geselecteerd inzet vastzetten. De automaat zal dan automatisch de hoogst mogelijke inzet selecteren tussen inzet 1 en de inzet die is vastgezet. Gespeeld wordt op 3 rollen met 5 winlijnen. 3 gelijke symbolen op een winlijn wint. De kleur van de verlichting achter de inzetpaneeltjes geeft de status aan;
WIT: Geselecteerde inzet
GROEN: Beschikbare inzet
ROOD: Target inzet. Geselecteerde inzet maar nog niet beschikbaar. Zodra de inzet mogelijk is wordt de keuze automatisch ingeschakeld.
40-39: Er kan iedere 120 seconden een 40-39 spel gespeeld worden

BASISSPEL (40/39):
Voor aanvang van iedere serie spins wordt een 40/39 basisspel gespeeld. Het resultaat ervan wordt in de clubmeter van de desbetreffende speler geplaatst. Hierna zal een timer gaan lopen en kunnen er gedurende 120 seconden clubspellen gespeeld worden. Zodra de tijd om is wordt er eerst een 40/39 basisspel gespeeld. Gewonnen prijzen worden direct in de clubmeter gezet. Het is mogelijk om series van 40/39 spellen te spelen om Clubpunten te sparen. De wachttijd tussen de 40/39 spellen bedraagt 120 seconden.

Specificaties

Datum toelating: 27/11/2017
Merkteken volgnummer 9708
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter