Lucky Deal

De Lucky Deal is een gokkast van JPM die destijds speciaal voor Jac van Ham is geproduceerd. Het leuke uit die tijd was dat deze Lucky Deal met bonus punten werkte. In die tijd kon de kast niet zelf uitbetalen, maar werkte het met een afdruk knop aan achterzijde kast.

Supercard-functie
Weergegeven in de vorm van een ‘blackjack’-tafel en bestaande uit vier handen met elk vier kaarten (AAS, KONING, KONINGIN en BOER), plus een kleursymbool.
De kaarten worden verlicht door het respectievelijke ‘Reel Unit’-kaartsymbool en een verlicht ‘suit’-symbool (onder elke hand) dat de hand aangeeft waarnaar de symbolen worden overgedragen.
Eén verlichte hand = 2 bonuspunten
Twee verlichte handen = 5 bonuspunten
Drie verlichte handen = 10 bonuspunten
Vier verlichte handen = 20 bonuspunten
Elke winst die met succes wordt verzameld of gegokt, zal alle verlichte handen of kaarten annuleren.

Gokfunctie
Progressieve gok, waarbij een winst kan worden ingezet tot maximaal 20 bonuspunten.
De gokfunctie wordt weergegeven in de vorm van een cirkel, verdeeld in drie (midden, binnen, buiten). De middelste cirkel is verdeeld in 4 segmenten, die 4 reekssymbolen bevatten (HARTEN, KLAVER, SCHOPPEN, RUITEN). De binnen- en buitencirkel zijn elk verdeeld in 4 segmenten. Als er een overwinning wordt behaald, draaien de kleursymbolen en zowel de binnenste als de buitenste cirkelsegmenten met de klok mee.

Als de winst wordt gegokt (via de start/gokknop), stoppen de middelste cirkelsegmenten met draaien en blijft het gekozen kleursymbool branden. De binnenste en buitenste cirkelsegmenten blijven met de klok mee draaien en vertragen vervolgens tot stilstand (waarbij de binnenste cirkelsegmenten eerst stoppen, gevolgd door de buitenste cirkelsegmenten).
Als het binnenste of buitenste cirkelsegment op het gekozen kleursymbool stopt, wordt een dubbele winst behaald. Als echter zowel de binnenste als de buitenste cirkelsegmenten op het gekozen kleursymbool stoppen, wordt Dubbel Dubbele winst verkregen.
Als de binnenste of buitenste cirkelsegmenten niet stoppen op het gekozen kleursymbool, gaat de winst verloren.

Specificaties

Datum toelating: 06/10/1981
Merkteken volgnummer
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter