Lucky Devil

De Lucky Devil gokkast is een fruitmachine van Barcrest uit 1996 in het Vantage kabinet die veel lijkt op de Jolly Joker.. Manual is in ons bbezit!

De Lucky Devil is een fruitmachine met de volgende mogelijkheden:

BASISSPEL 1 lijn met 3 rollen en spaarspel:
Kop munt spel bij prijs van het basisspel, gokken bij 2 punten is verplicht.
Bij 4 of meer punten kunnen deze naar het spaarspel gezet worden door op ‘sparen’ te klikken of er kan gegokt worden met kop munt voor dubbel of niets of er kan meteen naar de clubmeter gezet worden voor het bovenspel.
Het spaarspel biedt via ‘kombineer’ de mogelijkeid om binnen het spaarspel punten naar andere plaatsen te zetten.
Hierdoor kan het hele spaarspel vol gespeeld worden. Het systeem begint hierbij altijd met de laagste getallen om ze een rij hoger te zetten.
Via ‘selecteer’ kunt u een rij uit het spaarspel kiezen en daarvan de punten stuk voor stuk naar de clubmeter zetten voor heb bovenspel.
Er kan maar 1 rij in een keer naar de clubmeter gezet worden. Als een volledige rij naar de clubmeter gezet wordt kan men tot maximal 1000 punten in het bovenspel spelen.
De MAX-meter geeft telkens het maximum van het bovenspel aan. Wordt het maximum bereikt, dan wordt dit automatisch naar de credits gezet en is het bovenspel beeindigd.
BONUS! 2 maal een devil teken bij het basisspel geeft mysterieprijs met minstens 2 punten, bij 3 devils is de prijs minimaal 4 punten.

BOVENSPEL! Bij inzet 4 punten tellen alle symbolen kriskras 2 maal devils als joker.
Bij inzet 20 punten tellen alle symbolen kriskras en de devil op 1 van de rollen geeft mysterieprijs of telt als elk symbool.

Specificaties

Datum toelating: 12/09/1996
Merkteken volgnummer 0748
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Lucky Devil”

  1. James schreef:

    Heb een lucky devil gokkast gekocht deze geeft een storing aan met AL 17 hebben jullie enig idee wat dat betekend of wie mij hierbij helpen kan graag zie ik u antwoord tegemoet vriendelijk bedankt James

Laat een reactie achter