Multi Win

De gokkast Multi Win van JPM is een kast uit 1989 in een wideframe UK kabinet, net als de Reel Magic. Deze kast werd geleverd door Jac. van Ham Nederland B.V.

Spelbeschrijving:

Benedenspel:
Op de winlijn kunnen d.m.v. de conventionele symbolen een aantal punten behaald worden. Vanaf 4 punten kunnen deze rechtstreeks naar het Multi-Win spel overgezet worden. Het is ook mogelijk d.m.v. een attractieve dubbel-of-niets- gamble de winpunten te verhogen. Aan de speler wordt de keuze gelaten of hij deze punten neemt of naar het bovenspel overbrengt.

Bovenspel:
Eenmaal in het bovenspel wordt er gespeeld op maar liefst 27 winlijnen. Een royale Multi Win-meter geeft duidelijk aan om hoeveel punten men speelt en wordt bij elke start verminderd met 4 punten. Als extra feature kent de Multi Win een “actief” bonus. Verschijnt op de middelste rol (op de winlijn) het “actief” symbool, dan wordt de bonus kolom verhoogd met het symbool wat op de eerste en de derde rol verschijnt, mits deze in de juiste volgorde voorkomen. Deze feature is ook actief tijdens het Multi Win spel. Een volledig gevulde kolom is goed voor 100 winpunten.

Specificaties

Datum toelating: 19/05/1989
Merkteken volgnummer 0219
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter