Pink Panther

De Pink Panther is een geweldige gokkast uit 1995 van Maygay. Deze fruitmachine zit net als bv andy capp boordevol spel features.

De PINK PANTHER is een kansspelautomaat met een 3 rollen basisspel en één vervolgspel. Het 3 rollen basisspel geeft prijzen die gegokt of geïnd kunnen worden. Met prijzen vanaf 20 punten kan men het vervolg spel spelen. Ook kunnen in het basisspel verschillende features geactiveerd worden. De hoofdfeature is het PINK PANTHER spel.

Indien men geen resultaat (fruitwin, vergrootglas of Pink Panther symbool) van de rolposities heeft, wordt de EIFELTOREN POT met 4 punten opgehoogd. Fruitwins kunnen tot 200 gegokt worden in de gokladder op de onderruit. Pink Panther symbolen op winlijn verlichten een stap op de PINK PANTHER staart. Bij 3 Pink Panther symbolen op winlijn wordt onmiddellijk het PINK PANTHER FEATURE actief. Na een fruitwin worden de PINK PANTHER staart en de EIFELTOREN POT gecleared.

Gokladder:

De prijzen uit het basisspel kunnen gegokt worden in een gokladder. Door het drukken van de NAAR FEATURE knop is een prijs van 20 punten of hoger uit de gokladder naar het PINK PANTHER FEATURE te verplaatsen. Deze prijs komt dan bij in de Eifeltoren pot.

Vergrootglas features:

Indien op Rol 3 een vergrootglas op de winlijn stopt en er is geen fruit win of PINK PANTHER feature actief, kan één van de features op de onderruit geactiveerd worden. Door het drukken van de HERSTEL/NEEM WIN knop wordt één van de features actief.

PANTHER FEATURE: Activeert onmiddelijk het Pink Panther vervolgspel.

STAART STOP: De 6 stappen op de PINK PANTHER staart kunnen d.m.v. skill stop verlicht blijven, indien men op het juiste moment de HERSTEL/NEEM WIN knop drukt, wordt het PINK PANTHER FEATURE actief.

STAART BONUS: Er wordt een random te bepalen (1,2 of 3) aantal stappen op de PINK PANTHER staart verlicht. Deze stappen worden toegevoegd aan eventueel al aanwezige stappen.

RESPIN: De rollen worden wederom naar een random positie gespind zonder extra inzet.

SUPERHOLD: De rollen zullen 2 posities naar boven en 2 posities naar beneden stappen, (vanaf de winlijn gezien) en kunnen d.m.v. van de VASTHOUDEN knoppen gestopt worden op een eventuele winpositie. Op de display in de boven ruit is te zien hoeveel tijd er nog over is (max. 20 seconden) om de rollen te stoppen.

STOP DE 3-WIN: Er wordt een random te bepalen 2-WIN ingespind. Met de VASTHOUDEN knop onder de 3de Rol kan deze op een zelfde symbool gestopt worden. Indien dit lukt wordt een 3-WIN en anders de 2-WIN gewaardeerd. Deze prijs kan weer gegokt of genomen worden, met uitzondering van 2 punten. Deze zullen altijd gegokt moeten worden.

KRIS KROS: De eerstvolgende spin wordt criss cross afgezocht naar een win. Dit feature is ook alleen die spin maar actief.

TOREN BONUS: In de EIFELTOREN POT worden tussen 100 en 200 punten opgeteld die alleen via het PINK PANTHER spel gewonnen kunnen worden.

Het PINK PANTHER spel kan op verschillende manieren actief worden. Deze zijn:
– Drie Pink Panther symbolen op winlijn.
– Zes verlichte stappen op Pink Panther staart.
– ACTIVEERD PANTHER FEATURE uit VERGROOTGLAS feature.
– Vanaf 20 punten in de gokladder. Deze punten worden meegenomen naar PINK PANTHER spel en worden bij de eifeltoren pot opgeteld.

De bedoeling van het PINK PANTHER spel is het verzamelen van zoveel mogelijk diamanten. Men kan tevens een win uit het PINK PANTHER spel halen indien men de EIFELTOREN POT neemt. De velden hebben de volgende functie:

START: Hier begint het feature spel. Komt men hier tijdens het verdere verloop weer op dan zal een random aantal stappen gedaan worden.
DIAMANT: Op dit veld belanden hoogt de diamanten pot naast het bord op met één diamant.
CLOUSEAU: Indien men op Clouseau beland zal er een volgende Clouseau in de Clouseau ladder onder het bord verlicht worden. Indien alle vier de Clouseaus verlicht zijn, is het spel ten einde.
PINK PANTHER: Dit veld heeft geen functie.
OPHOGEN EIFELTOREN POT: Dit veld hoogt de EIFELTOREN POT op met een random waarde tot maximaal 200.
NEEM EIFELTOREN POT ?: Indien men op dit veld beland kan men de inhoud van de EIFELTOREN POT nemen naar het basisspe, d.m.v. de HERSTEL/NEEM WIN knop.

VERGROOTGLAS: Na op dit veld beland te zijn zal door het drukken van de HERSTEL/NEEM WIN knop een van de volgende opties actief worden:
– Gepakt door Clouseau
– Ga naar Clouseau
– Verlies een diamant
– Ga drie plaatsen terug
– Win een diamant
– Ga naar EIFELTOREN

Indien de PINK PANTHER feature actief is zal door het drukken van START de rol in de bovenruit gaan draaien. Een cijfer van 1 t/m 6, zie tapelayout op pagina 5, zal het spel een evenredig aantal posities op het bord verplaatsen. Een BOM zal alle CLOUSEAU’s in de CLOUSEAU ladder onder het bord doven. Bij elke worp zullen er 4 punten van de EIFELTOREN POT afgetrokken worden. Indien de EIFELTOREN POT op 200 staat zal deze op 200 blijven. Wordt het PINK PANTHER spel actief door overstappen via de gokladder, zal de waarde uit de gokladder bij in de EIFELTOREN POT worden gezet. Door aftrek van de 4 punten bij elke worp zal de EIFELTOREN POT niet beneden deze overgezette waarde komen.

Specificaties

Datum toelating: 24/03/1995
Merkteken volgnummer 0676
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter