Red Hot Active

De Red Hot Active is een toffe en gewilde gokkast van bellfruit. De Red Hot Active kwam in 2006 op de markt alleen voor de horeca.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn op 4 rollen. Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP / MUNT knoppen. Winsten worden betaald na indrukken van de UITBETALEN knop.

Clubmeter
De Clubmeter toont het totaal van de potten. Wordt de Clubmeter 200 of meer dan worden de hoogste potten automatisch uitbetaald totdat de Clubmeter kleiner is dan 200. NEEM CLUBMETER resulteert in uitbetaling van de clubmeter.

Clubspel
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten én potten aanwezig te zijn. •
Inzet 5: 10 winlijnen op rol 1,2, 3 en 4.
Inzet 10: 10 winlijnen op rol 1,2, 3 en 4. Kans op Red-Hot-Active.
Inzet 20: 10 winlijnen op rol 1,2, 3 en 4, winplan met dubbele prijzen. Kans op Red-Hot-Active.

Gewonnen punten worden in de potten bijgeteld.

Red Hot Active
Bij Inzet 10 en 20 worden de RED HOT panelen boven de rollen verlicht zodra RED HOT in zicht. RED HOT paneel dooft bij win, behalve tijdens RED HOT ACTIVE feature. Wanneer alle RED HOT panelen verlicht zijn start RED HOT ACTIVE. De RED HOT symbolen op de rollen tellen nu voor ieder symbool. RED HOT ACTIVE stopt bij duivel in zicht (rol 4).

Specificaties

Datum toelating: 28/11/2006
Merkteken volgnummer 0698
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter