Rhythm

De Rhythm is een gokkast van JPM met system 5 techniek uit 1993. Het is een leuke kast met matrix feature waarbij verlicht Rhythm Bonus extra snel zorgt voor vulling van de matrix. Manual is bij ons aanwezig.

SPELBESCHRIJVING Rhythm.

Rhythm is een 4 rollen inzet machine.

Het benedenspel:

Dit bestaat uit direkt van de rollen komende wins.
De mysterywin tussen 2-100 punten is te behalen door middel van 3 JPM symbolen op de winlijn. Mysterywin tussen 4-200 punten is te behalen door middel van 4 JPM symbolen op de winlijn. Het is mogelijk, indien in het vorige spel geen win gevallen is, rollen vast te houden. Dit gebeurt gedeeltelijk automatisch maar kan ook naar eigen inzicht gedaan worden. Alle wins worden weergegeven op het windisplay.
Wins kunnen naar eigen keus genomen, gegokt, geparkeerd, of ingezet worden in het bovenspel. Het gokken gebeurt via het bedienen van de start/gamble knop. Het dubbel en verlies paneel geven aan of men wint of verliest.

Fruit matrix: benedenspel.
De fruitmatrix wordt opgebouwd door symbolen die op de winlijn vallen, als deze voorkomen in de fruitmatrix worden ze opgelicht.
Elke volledig verlichte vertikaal of horinzontale lijn verhoogt de win. De win wordt aangegeven in de kolom links van de matrixkaart.
Verlichte symbolen vervallen zodra er een win valt.

Rhythm bonus.
Zodra het rhythm bonus paneel oplicht, worden symbolen die in de matrix voorkomen en op de winlijn gevallen zijn, op alle posities in de matrix overgenomen. Voorbeeld op rol 1 valt een zeven dan worden alle zevens in de matrix opgelicht.
Het Rhythm bonus paneel wordt willekeurig aktief.

Het bovenspel.
Het bovenspel heeft een inzet van 10 punten per spel.
Zodra het bovenspel geactiveerd wordt, zullen de verlichte matrixsymbolen welke behaald zijn in het onderspel onthouden worden.
Alle wincombinaties tellen kris kras in de ruit.

Fruitmatrix bovenspel.
Is gelijk aan het onderspel, maar nu worden de benodigde symbolen kris kras in de ruit overgenomen. Wins worden weergegeven in de rechter winkolom.
Indien men het bovenspel verlaat worden de verlichte symbolen onthouden.

Het bovenspel is afgelopen zodra men 200 punten bereikt heeft, op de multiwinteller.

Wins parkeren
Wins die behaald worden uit het benedenspel, kunnen geparkeerd worden op de parkeermeter, via de gelijknamige knop. Deze wins kunnen op een ander moment naar keuze weer genomen of ingezet worden in het bovenspel.
De winteller geeft het aantal wins dat geparkeerd is aan.

Specificaties

Datum toelating: 17/05/1993
Merkteken volgnummer 0512
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter