Super Bars

De Super Bars gokkast is een fruimachine die menigeen tot de verbeelding spreekt. Deze superbars was gemaakt door JPM in Cardiff Wales. Een fabriek waar ikzelf ooit eens ben geweest met een delegatie van Jac van ham uit Tilburg met paar andere exploitanten.

Super Bars spelbeschrijving voor zowel bonus als punten machine.

Super bars is een 4 rollenmachine met de normale fruitsymbolen op de rollen. Een aantal symbolen zijn overdrukt met een cijfer (1 t/m3) hiermee wordt het feature spel opgebouwd. De winmogelijkheden met de symbolen zijn op de voorruit weergegeven, van 2 t/m 20 bonuspunten (200). Hierna volgen korte speluitzettingen.

Gamble:
Bij een win heeft de speler de mogelijkheid de win te nemen of te verdubbelen tot een maximum van 20 bonus punten (200).

Super Gamble:
Middels een knop heeft de speler de mogelijkheid de “Gamble” stap te vergroten (b.v. 2 naar 10, of 2 naar 5 bonus punten (50).
Het gemiddelde resultaat blijft steeds neutraal.

4. Rollen schudden:
Speler heeft de mogelijkheid middels een knop een gratis spel te krijgen, rollen draaien dan in willekeurige richting.

5. Mysterie:
Machine laat lampen 6 t/m 12 in kolom willekeurig lopen, middels een knop kan de speler dit stoppen en verkrijgt het aangegeven spel of win.

6 en 7. Fruitbonus:
Symbolen op de rollen (winlijn) worden op de fruitkaart overgenomen. 3 horizontaal geeft win van 1 bonuspunt (10) aan, 4 verticaal geeft win van 2 bonuspunten (20) aan. De symbolen blijven verlicht tot een win wordt genomen of men een succesvolle gamble heeft. Fruit-kaart wins zijn altijd opneembaar.

8. Dubbel bonus:
Geeft verdubbeling op fruit kaart win en het super bar spel. Dubbel paneel dooft na win of succesvolle gamble.

9. Super Bars spel:
Willekeurige barsymbolen worden van de winlijn op de bijbehorende plaats verlicht. 3 maal “elke bar” links en rechts wint 5 bonus punten (50), 4 maal “elke bar” wint 10 bonus punten (100). Verlichte bars vervallen niet mits ze worden opgenomen.

10 en 11. Stop ’n fruit:
Symbolen in fruit-kaart gaan willekeurig knipperen, middels een knop kan dit gestopt worden. Rollen stappen dan naar een win met het verlichte symbool.

12. Jackpot:
Men wint direkt 20 bonus punten (200).

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 30/12/1986
Merkteken volgnummer 0011
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

1 Reactie op “Super Bars”

  1. ik heb zo een exemplaar maar zou terug in orde moeten gebracht worden. Wie weet er een goeie en betrouwbare hersteller die niet te duur is ? thnx.

Laat een reactie achter