Super Criss Cross

De Super Criss Cross is een gokkast van Eurocoin gemaakt door hun zusterbedrijf ARD Agency. De Super Criss Cross zit in het EU95 kabinet met MPS1/2 techniek.

Spelbeschrijving:

Basisspel:
Werp geld in de automaat. Het basisspel (INZET 1) heeft géén HOLD mogelijkheid. Indien er in zicht (9 symbolen) een combinatie staat die in het winplan van de bovenruit voorkomt, dan heeft men prijs. De gewonnen punten worden op de winmeter getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties;
1. GOKKEN (dubbel of niets)
2. NAAR SUPERMETER.
3. INNEN

INZET
Op de Supermeter kan men prijzen uit meerdere basisspellen opsparen. Wanneer er punten op de Supermeter staan kan men de INZET verhogen. Inzet 1 kost de speler 1 credit. Hierin is géén hold mogelijk. Inzet 2 of hoger kost de speler punten van de Supermeter. Oftewel, INZET 1 is het basis spel. Het Superspel wordt gespeeld met INZET 2 of hoger.

INNEN
Een prijs kleiner of gelijk aan 100 punten wordt op de Superbank gezet. Hiermee kan men later een Supergok spelen. Prijzen groter dan 100 gaan naar de creditmeter.

SUPERGOK
Na een spel zonder win, kan de speler, bij voldoende inhoud van de Superbank, een supergok spelen. Hiervoor drukt hij op de knop SUPERGOK. Nu worden 100 punten op de Supermeter gezet. Hij gokt dubbel of niets door START/GOKKEN te drukken of bedenkt zich en drukt HERSTEL. Indien de Superbank geïnd moet worden kan hij NEEM SUPERBANK drukken.

Specificaties

Datum toelating: 28/06/1991
Merkteken volgnummer 0352
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter