Take Action

De Take Action gokkast is een fruitautomaat uit 1990 van Eurocoin. Het spel is nagenoeg identiek aan de Bar 7, de bar en 7 symbolen zijn vervangen door Laurel en Hardy. Je kan beide knoppen tegelijk indrukken om zo in het bovenspel meer winkansen te creëeren.
De take action onderscheid zich vooral van de bar 7 door de inzet mogelijkheid om vóór het geld inwerpen (in de aantrekkingsverlichting) te kunnen kiezen om op 12,5 of 25 ct per credit te spelen dmv de inzetknop. Speel je op 12,5 ct dan krijg je voor een knaak 20 punten ipv 10. Win je dan bv 200 punten heb je 25 gulden gewonnen ipv 50. Uniek en leuk!

TAKE ACTION SPELINFORMATIE

1.1. HET SPEL

Werp geld in de automaat. De credits verschijnen op het creditsdisplay op de rollenruit. Drukt men nu op de START knop, dan wordt het basisspel gestart. De rollen van de onderste rollenset gaan draaien. Indien op de winlijn een combinatie staat die in het winplan van de onderruit voorkomt dan heeft men prijs. Een (auto hold kan een extra kans bieden. Hold kan opgeheven worden door op de knop “HERSTEL/innen” te drukken. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de winmeter getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties;

1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs naar winbank transporteren door op de knop “herstel /INNEN” te drukken.
3. Inzetten in het ACTION spel door te drukken op de knop “NAAR ACTIONMETER”.

1.2. GOKKEN

Men gokt tussen dubbel of niets door op de “DIKKE” of “DUNNE” knop te drukken. Heeft men goed gekozen dan heeft men de gok gewonnen en mag men opnieuw gokken, innen of inzetten in Actionspel. Punten boven de 100 worden automatisch naar de Actionmeter getransporteerd.

1.3. INNEN NAAR DE WINBANK

Een prijs kan men via de “herstel/INNEN” knop in de Winbank zetten. Prijzen groter dan 100 punten gaan automatisch eerst naar de Actionmeter. Hierna kan men deze prijs eventueel in de Winbank zetten mbv de “herstel/INNEN” knop. De Winbank kan in gedeelten van 4 credits opgenomen worden door te drukken op de “NEEM WINBANK” knop.

1.4. INZET NAAR ACTION SPEL

Het ACTION spel kent geen hold. Voor men het Action spel start kan de inzet (4, 8 of 16 punten) bepaald worden mbv de “INZET” knop. Door nu op de “DIKKE” of “DUNNE” knop te drukken start men het ACTION spel. Heeft men de juiste keus gemaakt, dan heeft men kans op een win van maximaal 8 winlijnen. (Horizontaal, vertikaal en diagonaal) Er wordt nu een prijs uitgekeerd overeenkomstig de wintabel. Men kan ook gokken op beide symbolen om de winkans te verhogen door gelijktijdig indrukken van de DIKKE en DUNNE knop. Dit kost echter het dubbele aantal ingezette punten.

Meer foto's

1 Reactie op “Take Action”

  1. Marco schreef:

    Schitterende kast dit!
    Deze zie je werkelijk nergens meer dus echt een “must have”!

Laat een reactie achter