Tri Color

De Tri Color gokkast is een leuke fruitautomaat van Barcrest met gekleurde bollen. De Tri Color kwam op de Nederlandse markt in 1990 in het vantage kabinet met MPU4 techniek.

SPELBESCHRIJVING Tri Color:

Dit spel is gebaseerd op een drie rollen bassisspel, waarbij gewonnen punten kunnen worden aangeboden aan 2 drie-rollen winpuntenspelen.

De speler kan zijn gewonnen punten in een van de 2 winpuntenspelen inzetten, gokken of innen. Op de bovenste rollenset zijn 3 verschillend gekleurde symbolen aangebracht. Kiest de speler voor x4, dan zullen 8 winlijnen aktief worden.

Men kan dan voor een of twee kleuren spelen door op 1 of 2 kleur-startknoppen te drukken. Kiest de speler voor x8 dan zal hij een prijs krijgen wanneer minimaal 4 symbolen van een kleur in zicht zijn. Ook hier is het mogelijk om voor 2 kleuren tegelijk te spelen. Wanneer men met 2 kleuren tegelijk speelt wordt de inzet verdubbeld. Op de bassisrollen zijn 4 “match it” symbolen aangebracht, deze symbolen vullen een matrix.

Wanneer deze gevuld is zal rol A naar een positie draaien, daarna stappen rol B en C gelijktijdig naar beneden tot dat er een winkombinatie gevormd word.

Specificaties

Datum toelating: 21/12/1990
Merkteken volgnummer 0317
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter