Twister

Twister is een 6-rollenmachine. De speler kan kiezen uit twee basisspelen en in het vervolgspel voor inzet 5, 10 en 20. Twister heeft een onderspel met double or nothing gamble maar ook een heel leuk bovenspel.

Twister Spelbeschrijving:

Basisspel 1 (onderste rollenset)
Het basisspel gebruikt de onderste rollenset. Voor mogelijke wincombinaties zie prijzenschema. De speler kan gewonnen prijzen inzetten in een dubbel of niets gok (tot maximaal 200 punten), innen (naar de bank) via NEEM WIN of overzetten naar het vervolgspel via START/SPAREN.

Basisspel 2 (0/1-spel)
Met de winst uit dit spel heeft de speler twee opties. Hij kan deze winst via START/SPAREN overzetten naar een meter van het vervolgspel of via NEEM WIN aan de 0/4-gamble aanbieden.

Vervolgspel (alle inzetten)
Om het vervolgspel te spelen is het 0/1-spel verplicht. Als er voldoende punten in de meters staan wordt de inzet van deze meters afgeschreven. Eventuele winsten worden evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Elke meter kan maximaal 200 punten bevatten; punten daarboven gaan automatisch naar de winbank. Twister heeft vijftig meters. Het aantal actieve meters en de hoogste meter worden weergegeven op het alfanumerieke display.
Als het totaal van de winmeters (zie display “totaal win”) boven 1000 credits komt, zal de automaat een aantal meters wegschrijven naar de winbank, tot het totaal van de winmeters weer onder 1000 punten komt. Daarna kan de speler weer gewoon verder spelen.

Vervolgspelen inzet 5, 10 en 20
Alle vervolgspelen gebruiken drie rollen en hebben vijf winlijnen, een eigen vast prijzenschema en geen mogelijkheid om knoppen vast te houden. Om een vervolgspel te kunnen spelen zijn drie actieve meters nodig.

Twisterspel inzet 5, 10 en 20
Dit spelelement wordt actief na een winst. Deze winst gaat naar rato van de gewonnen prijs en de gespeelde inzet naar de twister. De speler krijgt een gamble aangeboden. Na een gewonnen gamble komt de speler hoger in de twister, na een verloren gamble krijgt hij direct zijn punten. Meer dan één keer een gamble verliezen is dan ook niet mogelijk. De maximale prijs bij het twisterspel bedraagt 600 punten.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 03/12/2001
Merkteken volgnummer 0559
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter