Wild Bonus

De Wild Bonus is een multiplayer gokkast van bellfruit. Deze Wild Bonus wordt geleverd in een Casino Look triple cabinet met Scorpion 6 techniek. Drie Stations worden naast elkaar opgesteld en daarop wordt de topbox gemonteerd. Het is toegestaan maximaal 4 stuks triples van hetzelfde spel aan elkaar te koppelen op 1 merkteken.

Spelbeschrijving:

Basisspel
Het basisspel heeft een inzet van 10, 20, 30 of 40 punten.

Spins
De speler krijgt een aantal spins welke gerelateerd is aan de inzet van het basisspel. De Spinsmeter toont het aantal resterende spins in het clubspel. Wanneer deze 0 wordt, dient een nieuw basisspel gespeeld te worden. Is de Supermeter 0, dan moet de speler wachten tot de Spinsmeter 0 is.

Clubspel
In het Clubspel kunnen 1 (5 winlijnen) of 2, 5, 10, 20, 40 of 80 (10 winlijnen) punten worden ingezet. Naarmate de speeltijd afneemt en/of het aantal Supermeter punten toeneemt, kan er hoger worden ingezet. Zodra het mogelijk wordt een hogere inzet te kiezen, zal de desbetreffende INZET
knop gaan knipperen.

Wild
Op rollen 2 en 3 komen komt een Wild symbool. Het Wild symbool telt voor iedere ander symbool. Indien het Wild symbool niet direct een win oplevert, wordt deze 1 draai vastgehouden. Geeft deze Wild nu wel een win, dan wordt de win met de factor vermenigvuldigd welke onder de rol wordt getoond. Wordt er in een spel met twee vastgehouden Wilds niets gewonnen, dan draaien beide Wilds naar het midden met een gegarandeerde win.

Specificaties

Datum toelating: 22/08/2019
Merkteken volgnummer 13428
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter