7s Heaven

De 7s Heaven gokkast van Eurocoin komt uit 1991 en werkte op techniek van JPM, met het zogenaamde MPS1 en MPS2 moederbord. De kabinetten kwamen uit engeland maar waren uniek in Nederland. Het spel lijkt veel op de Bar7 en de Take action. Je kon bij deze kast namelijk in bovenspel kiezen om in te zetten op 2 symbolen, in dit geval de blauwe en-of de rode 7. Manual is in ons bezit.

7’s HEAVEN SPELINFORMATIE

1.1. HET SPEL

Na inworp van munten verschijnen op het creditsdisplay de punten. Drukt men nu op de START knop, dan wordt het basisspel gestart. Indien op de winlijn een combinatie staat die in het winplan van de onderruit voorkomt dan heeft men prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de Winmeter getoond. Met deze punten heeft men de volgende mogelijkheden;

1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs bij Creditmeter tellen door op “INNEN” te drukken.
3. Inzetten in het SUPER spel door op “NAAR SUPERMETER” te drukken.

1.2. GOKKEN

Men gokt tussen dubbel of niets door op de “BLAUWE 7” of “RODE 7” knop te drukken. Heeft men goed gekozen dan heeft men de gok gewonnen en mag men opnieuw gokken, innen of inzetten in Superspel Punten boven de 100 worden automatisch naar de Supermeter getransporteerd.

1.3. WIN meter

De prijs wordt op de Winmeter getoond.
Prijzen groter dan 100 punten gaan automatisch naar de Supermeter.
Men kan de Supermeter nemen door drukken van de “INNEN” knop.

1.4. INZET NAAR SUPER SPEL
Het SUPER spel kent geen hold.
Voor men het Super spel start kan de inzet (4, 8 of 16 punten) bepaald worden mbv de “INZET” knop. Door nu op de “BLAUWE 7” of “RODE 7” knop te drukken start men het SUPER spel. Heeft men de
juiste keus gemaakt, dan heeft men kans op een win van maximaal 8 winlijnen. (Horizontaal, vertikaal en diagonaal) Er wordt nu een prijs uitgekeerd overeenkomstig de wintabel. Men kan ook gokken op beide symbolen om de winkans te verhogen door gelijktijdig indrukken van de BLAUWE 7 en RODE 7 knop. Dit kost echter het dubbele aantal ingezette punten.

1.5. 12,5 cent PER SPEL

Deze automaat is in te stellen op 12,5 cent per spel. Voor 200 punten krijgt men dan 25 gulden uitgekeerd.
Prijzen tot en met 7 punten (8 punten = 1 gulden) kunnen niet uitbetaald worden.

Specificaties

Datum toelating: 18/03/1991
Merkteken volgnummer 0331
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter